Arkiver

Nyheder

Just-Sold nytænker boligsalg

Det danske startup Just-Sold lader flere ejendomsmæglere konkurrere om at sælge den samme bolig til den højeste pris. Siden begyndelsen af 2014 er der allerede blevet afsat flere ejendomme gennem den nye tjeneste.

Jeg får lige akkurat fat i Casper Bjørn, ejer og adm. direktør i Just-Sold, på telefonen, før han skal til sit næste møde. Han har nemlig travlt, for siden Just-Sold lancerede sin hjemmeside i august 2013 har de oplevet en betydelig eksponering i aviser, radio og TV. Casper startede virksomheden sammen med to venner, Sebastian Kirchhoff og Ferdinand Kjærulf, og allerede nu kan de prale af et respektabelt antal tilfredse kunder.

Casper har arbejdet i flere år i ejendomsmæglerbranchen, og han har længe savnet en mere gennemskuelig model til boligsalget. Ifølge ham forsøger Just-Sold at tilbyde den perfekte kombination af frit udbud samt trygheden ved at have en fast mægler tilknyttet til sit salg, som kan tage sig af alt det praktiske. Og denne kombination lader til at give pote.

“I januar 2014 begyndte vi for alvor at annoncere boliger til salg online, og begyndte at indlede samarbejde med lokale ejendomsmæglere. Vi har indtil dags dato lagt en håndfuld boliger på nettet, hvoraf flere allerede er solgt via forskellige ejendomsmæglere.”

Boligsalg i frit udbud
Da stifterne Casper og Sebastian arbejdede som ejendomsmæglere, fik de en tilbagevendende forespørgsel fra deres kunder. Diverse kunder havde nemlig også haft kontakt med andre mæglere, som de var tilfredse med. De spurgte om mæglerne ikke kunne indgå en aftale, hvor flere af dem fik muligheden for at sælge en bestemt ejendom. Dette var på tidspunktet ikke muligt, men det var netop disse forespørgsler, der såede idéen om Just-Solds forretningsmodel.

Just-sold-website

Når du indgår en aftale med Just-Sold om salg af din ejendom, opkræves et fast gebyr. Derefter sørger Just-Sold for at indhente alle relevante dokumenter, tage fotos og lave beskrivelser af din bolig, som efterfølgende sættes til salg på Boliga.dk og Boligsiden.dk. 
Derudover har Just-Sold indgået et samarbejde med adskillige ejendomsmæglere, der alle får muligheden for at konkurrere om at sælge din bolig til den højeste pris. Ifølge Casper er der allerede 32 forskellige ejendomsmæglere, der har indgået samarbejde med Just-Sold, og mange flere siges at være på vej.

Det unge startup har på kort tid fået en lille fod inden for døren hos den store og etablerede mæglerbranche, der tilsyneladende er klar til et visit fra innovationen. Nu hvor Just-Solds system og koncept er testet og bekræftet, er de klar til at øge deres markedsandel af udbuddet, tilknytte endnu flere ejendomsmæglere og indgå samarbejdsaftaler med andre relevante parter.

Her på Trendsonline følger vi spændt med i Just-Solds udvikling og ønsker dem al held og lykke med at indtage det danske, og på sigt internationale, ejendomsmarked.

Læs mere om Just-Sold på deres website.