Arkiver

BusinessNyheder

Foxylex: Femdoblet på 10 måneder

På 10 måneder har iværksættertrioen femdoblet brugerantallet af Foxylex, og de forventer fortsat opadgående vækst. Foxylex

Foxylex er kort fortalt en nem og gratis online tilgang til landets love. De tre iværksættere Lennart Just Hansen, Jens-Christian Jensen og Thomas Høj Sørensen grundlagde i maj 2013 Foxylex.dk. Siden da har væksten været forrygende, men ikke uden komplikationer.

”Vi har haft store problemer med, at vores love bliver gemt væk i google søgninger. Problemet i en nøddeskal er, at google ser, at vores love minder meget om retskilden på retsinformation, og så bliver vi simpelthen ikke vist i søgeresultaterne.”

Sådan siger direktøren for Foxylex, Lennart Just Hansen (billedet), til Trendsonline.dk og fortæller, at de på trods af udfordringerne med googlesøgninger har haft en stor opadgående trend, så deres arbejde i de forgangne tre måneder har vist sig at give gode resultater.

I slutningen af 2013 ændrede founderne forretningsmodellen til en freemium model, og efter de tog denne drastiske beslutning for tre måneder siden, er Foxylex vokset til det dobbelte.

”Vi har valgt at gøre vores hovedprodukt, love og bekendtgørelser, gratis for alle at bruge, og så bygger vi mere specialiserede tilkøbsprodukter rundt om det gratis produkt,” fortæller Lennart Just Hansen.

Direktøren for Foxylex.dk fortæller også, at de de næste måneder vil arbejde på at udvide med nyt indhold til Foxylex.dk og samtidig gøre siden mere brugervenlig. I den forbindelse er de i gang med at gøre første del af domsdatabasen klar og ved at implementere google translate, så lovene også kan ses på engelsk. Forskellige stakeholders er også kommet ind i billedet i den seneste tid, og resultatet af de forhandlinger vil være med til at bestemme iværksætternes prioriteter fremadrettet.

Lennart Just Hansen opfordrer Trendsonline.dk’s læsere til at benytte Foxylex.dk.

Trendsonline.dk ønsker tillykke med væksten og held og lykke fremadrettet. Vi glæder os til at følge med i udviklingen.

1 kommentar

  • Kære Trendsonline læsere,
    Hvis I har spørgsmål, gode ideer, ris eller ros til os, så kontakt os endelig via vores hjemmeside, facebook side eller linkedin side.
    Håber der er mange af jer der kan og vil bruge vores lovsamling.
    Mvh,
    Lennart

Skriv et svar