Arkiver

DebatNyheder

Med en dansk iværksætter i SV: Hvad sker der i Silicon Valley?

Mandag d. 24. marts rejser Fazli til USA for at tilbringe tre måneder i San Franciscos iværksætter-kedel – Silicon Valley. Han vil direkte fra Silicon Valley give dig sit bud på, hvad der sker “over there” og skrive om de oplevelser, erfaringer og ikke mindst udfordringer, som iværksætterlivet i Silicon Valley byder på. Vi giver nu ordet til Fazli og ønsker ham al held og lykke!

Silicon Valley. Det mystiske sted, hvor hobbyprojekter i garagen bliver til verdensomspændende koncerner. Der hvor iværksætterhuse med køjesenge huser nogle af morgendagens vigtigste startups. Silicon Valley behøver ingen yderligere introduktion. Iværksætternes mekka taler for sig selv. Men hvorfor er det, at de største iværksætterhistorier kommer der fra, og hvad kan vi lære af det i Danmark?

Og hvad rager det mig?
Ja, hvad rager det dig, om jeg skal til Silicon Valley? Det skal jeg straks fortælle dig, men først skal vi lige lære hinanden at kende. Jeg hedder Fazli og er 22 år gammel. Lige siden jeg kan huske, har jeg været fascineret af projekter og trangen til, at starte noget op.
Fazli
Det har givet mig en masse erfaringer gennem livet. Men heldigvis er der stadig rigtig meget at lære og rigtig mange oplevelser, som venter derude. Netop af den grund tog jeg beslutningen om at tage til Silicon Valley. Stedet som jeg kommer til at være i de næste tre måneder, og stedet der kommer til at huse mit næste iværksætterprojekt.

Du kan følge med helt fra start og få mit synspunkt på iværksætteri i Silicon Valley. Eftersom jeg selv kommer til at være en del af det miljø ved, at bo i Hacker Homes/Houses (iværksætterhuse) og arbejde fra de mange startup hubs, der findes i området, bliver det en autentisk historie om oplevelserne, udfordringerne, fiaskoerne og succeserne. Der kommer forhåbentlig til at være rigtig mange guldkorn, som jeg kan bruge i mange aspekter af mit liv – og måske kan du, specielt hvis du er ramt af iværksætter-syndromet. Hvis trangen til at skabe ting og prøve noget nyt af, er en del af din personlighed, så håber jeg mine inputs er lige noget for dig.

Det bliver hudløst ærligt, og der kommer til at være billeder samt video, så du kan høste guldkornene på den bedst tænkelige måde.

Enhver rejse begynder med det første skridt
Så sandt som det er sagt, så tager jeg det første skridt på rejsen nu. Det første skridt for mig, er en flyvetur på næsten 12 timer fra København til San Francisco.

Så snart de første oplevelser ruller ind, så får jeg dem ned på skrift og formidler det videre på Trendsonline.dk. Følg derfor med på her på siden eller på Facebook – det bliver fedt for dig og fedt for mig. Jeg glæder mig i hvert fald til at fortælle dig om iværksætteri i Silicon Valley, og jeg håber, at du vil tage dig tid til at kigge med.

Du kan følge Fazli her: FacebookLinkedInInstagramTwitter

1 kommentar

Skriv et svar