Arkiver

Nyheder

Sælg din brugte smartphone og støt Røde Kors

Fem måneder tog det de tre unge iværksættere, Frederik Fisker, David Lilic og Frederik Fallenkamp at få gang i Phonetrade.

Ideen og navnet til konceptet havde makkerparret David Lilic og Frederik Fisker allerede fundet på for fem år siden. De to venner kom ikke videre end til ideen dengang, men nu ville de prøve igen. I efteråret 2013 tog de kontakt til Frederik Fallenkamp, som de tidligere havde købt udviklingsydelser af, men ellers udelukkende haft kontakt til på Facebook.

Genbrug er det centrale
I oktober måned sidste år kontaktede David Lilic og Frederik Fisker, Frederik Fallenkamp, og de tog sammen på restaurant. Her pitchede de to partnere ideen omkring Phonetrade.

”Jeg var med det samme frisk på det, da jeg, efter at have lavet Fleafinder loppemarked applikation, havde set, hvor stor efterspørgsel der er efter at handle med genbrug,” fortæller Frederik Fallenkamp.

En uge senere begyndte udviklingen af Phonetrade, og her fem måneder senere er websitet gået i luften.

Phonetrade er kort fortalt et website, hvor du kan sælge din brugte smartphone, tablet eller computer. Prisen sættes efter, hvilken stand dit produkt er i, om den er som ny, med lidt ridser eller defekt. Alle slags modtages med kyshånd. Intentionen er at undgå at brugte og defekte enheder bare ligger i en skuffe og samler støv. Selv helt defekte enheder skilles ad og genbruges som reservedele.

”Vi vil prøve at gøre opmærksom på, at man godt kan genbruge ting og få en værdi ud af dem. Også selvom det er en iPhone 3 eller 4 man har til at ligge, så kan de godt give en værdi til andre mennesker, i stedet for at den bare ligger og kigger,” fortæller Frederik Fisker til Trendsonline.dk.

De tre unge iværksættere gør det nemt at opfylde deres ønske om genbrug. Når du sælger din enhed, vil der blive sendt gratis og forsikret emballage af sted til dig, så det både er gratis og nemt for dig at komme af med din brugte enhed.

Doner telefonens værdi til Røde Kors
Phonetrade er erhvervspartner med Røde Kors, hvor du kan vælge at donere de penge, du ellers ville have modtaget for din enhed. Hvis du vælger at donere, vil du modtage en bekræftelse fra Røde Kors, om at de har modtaget dine donerede penge.

David Lilic fortæller, at de tirsdag d. 25.03.14 vil lancere webshoppen Phonesale.dk, hvor de vil videresælge deres opkøbte enheder efter de har repareret og istandsat dem. Derudover vil de tirsdag d. 25.03.14 også lancere deres mobile platform, samt en applikation, som er under udvikling og lanceres i maj.

Trendsonline ønsker held og lykke med det bæredygtige koncept, og vi glæder os til at følge med i udviklingen.

Skriv et svar