Arkiver

E-handelNyheder

Shopsonline & ViaBill tilbyder 50% på oprettelse

Tidligere gik de under navnet iBill, nu er etiketten ændret til ViaBill. De nye drenge i betalingsudbyderklassen og Shopsonline.dk giver dig og din webshop mulighed for, at prøve delbetalingsservice til en favorabel pris. ViaBill tilbyder både betalingstjenester til webshops, et salgsboost til dig og en eftertragtet betalingsform til dine kunder.

De fleste er formentlig bekendt med navnet ViaBill, det danske pendant til Svenske Klarna. Er du ikke bekendt med ViaBill endnu, kan du få et kort resume af og overblik over virksomhedens mission her.

Virksomheden ViaBill er et dansk fortagende, som tilbyder kredit og delbetaling til dine kunder. Som webshopsejer, betaler du en engangssum for at benytte ViaBills services, indenfor 24 timer efter betalingen er registreret, er du klar til at øge både konverteringen og omsætningen på din webshop. Shopsonline.dk har tidligere omtalt og beskrevet delbetalingsløsningen, herunder hvorfor man bør vælge at tilbyde denne type betalingsform til sine kunder, læs her.

Shopsonline og ViaBill har sammen besluttet at indgå et samarbejde, med en vision om at du som e-handler opnår en højere konverting og at dine kunder får tilbudt en række valgmuligheder indenfor betalingsløsninger, derindunder delbetaling.
Vi har tidligere sat 3 fagstærke og indsigtsfulde e-handlere i stævne, og spurgt dem ad om deres erfaringer indenfor delbetaling. Fælles for dem alle var, at løsningen bidrog til en øget servicemindedness. De tre e-handlere istemte sig, at jo flere løsninger jo bedre, og at der skal findes betalingsløsninger til alle slags kunder.

Vi spurgte også ind til de tre e-handleres samarbejde mellem deres respektive virksomheder og ViaBill, hvortil de udtalte;

[quote_box_center]“Servicen hos ViaBill har jeg ikke noget på, alle problemer er blevet løst med det samme. Delbetalingsløsningen er ikke så udbredt i Danmark endnu, men der ses en synlig optimering på konverteringen gennem ViaBill-løsningen hos os. Efter vi har taget løsningen til os, har vi fået flere og højere transaktioner med denne service.” fortæller John Wencer fra Marjoe.dk

“Vi startede med, at tilbyde vores kunder betalingsløsningen tilbage i maj 2013. En venlig og imødekommende medarbejder fra ViaBill kontaktede os og vi besluttede os hurtigt for, at vi ville afprøve løsningen. Vi har ikke haft nogle negative henvendelser overhovedet, og ordrestørrelserne blev større efter vi begyndte at tilbyde delbetalingsløsningen. Alt i alt, en nem operation og der har været meget hjælp at hente fra ViaBill til opsætningen. Tidligere har danske webshops været bagud med betalingsløsninger, men nu er vi med, takket være ViaBill” Tommy Petersen, Nirbana.dk

“Viabill er klart de bedste bud i Danmark. Det er de gode drenge i klassen og det er en god affære. De har set en hul i markedet, de stiller ikke urimelige krav og så giver de god kundeservice. Det giver vores kunder en rigtig god oplevelse, fordi der nu findes god service til de dårligere betalere. Det er svært at ændre en kultur, og der er tradition for, at danskere betaler up front. Men vi har en del kunder, der tilhøre den målgruppe, der er meget glade for månedlig betaling og det er alle dem Viabill henvender sig til.” Fortæller Morten Cramer fra postme.com[/quote_box_center]
ViaBill skal ikke ses som en erstatning for mere traditionel kortbetaling, men som et godt supplement.

Kode og pris
Shopsonline og ViaBill giver dig et unikt tilbud:
HALV PRIS på oprettelse inkl. opsætning, en gratis gateway til håndtering af ViaBill betalinger og alt den hjælp du måtte få brug for fremadrettet.

Normalpris: 4995,00 DKK
Shopsonlines pris: 2494,00 DKK

Spar 50% med denne rabatkode: Shopsonline.dk

Tilmeld dig her.

Step by step.

ViaBill

Det med småt

  • ViaBill foretager et kredittjek på kunden. Når eller hvis transaktionen bliver gennemført, betaler kunden 1,00 DKK i administrationsgebyr. Webshoppens tilgodehavende udbetales straks efter de 14 dages fortrydelsesret er ophørt. transaktionsgebyr udgør 0,00%
  • Gennemsnitstransaktionen på danske webshops, ligger ved ca. 550,00 DKK per transaktion. Med ViaBill, ligger gennemsnitstransaktionen ved ca. på 738,00 DKK, altså en forøgelse på 40%.
  • ViaBill integreres i webshoppens eget økonomisystem, således der captures hos Quickpay eller Epay (eller den gratis fra ViaBill, hvis shoppen f.eks. har DiBS). Dermed går betalingen direkte til dit eksisterende system.
  • Maximum køb på 2000,00 DKK per kunde. Visionen i 2014 er, at ViaBill kan tilbyde et markant større lån, ex. 10.000-20.000 DKK per debitor.
  • Er der ingen fremgang indenfor 6 måneder, får du pengene tilbage.

1 kommentar

Skriv et svar