Arkiver

BusinessNyheder

Danske PhotoPitch optaget i Oxygen Accelerator

Trods øget interesse fra det danske bureau-marked fra virksomheder som Kunde & Co. og Vizeum, søger PhotoPitch nu mod England for at deltage i et 13 ugers intensivt forløb, der skal booste den danske start-up. 

Founder og CEO for PhotoPitch Linisha Palm fortæller: “Der er ingen tvivl om, at samarbejdet med Oxygen vil fremme vores internationale muligheder og gøre os mere attraktive for vores kunder såvel som fremtidige investorer”.

Blot tre måneder efter lanceringen, opererer PhotoPitch med fotografer fra mere end 32 lande og med en øget interesse fra engelske kunder, er der god grund til at rette fokus mod England.

Simon Jenner, CEO hos Oxygen Accelerator, mener ligeledes, at England af flere årsager kan styrke PhotoPitch:  “United Kingdom har det stærkeste tech øko-system i Europa, vi har flest investorer (..) og UK er et springbræt til andre markeder heriblandt USA”. Han udtaler yderligere at; “Rejsen begynder først rigtigt, når PhotoPitch er færdige hos Oxygen, hvilket skal føre til de næste investeringer, der netop vil få de store salg i hus”.

Ind til videre beholder PhotoPitch dog deres kontor i Danmark for at skabe den bedst mulige synergi mellem de to markeder.

Læs hele historien om PhotoPitch herunder:

PhotoPitch lander investering fra Angel og launcher deres webtjeneste.

PhotoPitch – Crowdsourcing platform for virksomheder og fotografer.

Skriv et svar