Arkiver

Nyheder

Next Step Challenge er klar til finalen

Iværksætterkonkurrencen Next Step Challenge kulminerer den 14. april i et storstilet finaleshow i Musikhuset Esbjerg, hvor otte internationale vækstvirksomheder dyster om 1. præmien på 250.000 EUR.

Virksomhederne har arbejdet hårdt de sidste fem måneder på at udvikle deres unikke produkt eller service og udnytte det internationale potentiale inden for digitalisering, smart energy eller eHealth. Virksomhederne dækker et bredt spekter, hvor både intelligente energiløsninger, online lektiehjælp, aktivitets apps, telemedicin mv. er blandt deltagernes ideer.

Dørene til awardshowet åbnes i Musikhuset Esbjerg den 14. april 2014 klokken 13-17. Her samles deltagerne, inviterede gæster, selection boardmedlemmer, samarbejdspartnere fra SE, Region Syddanmark og Accelerace, rådgivere fra forløbet og Next Step Challenge daglige hold af medarbejdere for at kåre vinderne og overrække prisen.

På dagen vil talerstolen indtages af Niels Duedahl, CEO fra SE, Peter Torstensen, CEO hos Accelerace, Finansminister Bjarne Corydon, regionsrådsformand Carl Holst og Johnny Søtrup, borgmester i Esbjerg kommune. Vinderprisen overrækkes af HKH Kronprins Frederik af Danmark.

Der er med andre ord linet op til lidt af et VIP event! Derfor er det også nødvendigt at tilmelde sig, hvis man gerne vil opleve det hele live. Tilmeldelse kan ske her.

De danske finaledeltagere  er Innogie, Hello World Mobile, Lendino, Tutee.

Læs, hvad vi tidligere har skrevet om Next Step Challenge her.

Læs mere om Tutee her.

Læs mere om Lendino her.

1 kommentar

Skriv et svar