Arkiver

BusinessNyheder

Echo.it får ny CEO

Stefan K. Madsen træder tilbage som CEO for Echo.it og Lutz Könnecker træder til i hans sted.

Stefan K. Madsen træder tilbage som CEO for Echo.it for at holde fokus på den post han kalder “Chief Storyteller” som er en mere udadfarende rolle med fokus på yderligere ekspansion. I hans sted træder bestyrelsesmedlem og investor Lutz Könnecker.

Lutz Könnecker

Stefan K. Madsen forklarer sin beslutning om at træde tilbage med at virksomhedens vækst har medført meget mere bureaukrati som tager fokuset fra den visionære udviklingsdel. Han har derfor besluttet at overlade bureaukratiet til Lutz Könnecker for at hellige sig udviklingsrollen.

Lutz Könnecker er hentet fra Echo.it’s bestyrelse, og har tidligere haft virke inden for investment banking og som CFO for flere selskaber, hvilket er et perfekt match for Echo.it, i tråd med de øgede adminstrative arbejdsopgaver affødt af den nuværende og forventede vækst

Læs hvad Stefan K Madsen siger om skiftet på sin blog.

Læs hvad vi tidligere har skrevet om Echo-it her.

Og hør podcast med Stefan K. Madsen her.

Skriv et svar