Arkiver

E-handelNyheder

Kongelig webshop skal fremme royal åbenhed

Det danske kongehus sidestilles sjældent med gennemsigtighed, og har ofte måtte lægge øre til offentlighedens kritik om, at de er for tillukkede og for private. Nu skal webshoppen Crownjewels.dk mane kritikken til jorden, og offentligheden får snart et indblik i, hvad man som kongelig omgiver sig med.

Det er H.K.H. Kronprinsesse Marys hofdame, Caroline Heering, som administrere og udvælger de items og produkter, der skal sættes til salg gennem den kommende kongelige webshop.
Shoppen er klassisk bygget op i moduler og temaer, produktsortimentet er bredt og priserne er overkommelige.

Ingen sociale medier
Det svenske og norske kongehus operere flittigt på forskellige sociale medier, og det var også på et af disse medier, hvor den svenske prinsesse Madeleine i sin tid offentliggjorde sin graviditet. Selvom de danske kongehus ikke er på Facebook lige nu, har Kronprins Frederik haft en aktiv Facebook profil for en stund, hvor han færdedes under pseudonymet Jens Peter Hansen.
Kongehusets kommunikationschef, Lene Balleby, besvarer et debatindlæg bragt i Politikken.

”Vi følger naturligvis udviklingen inden for de sociale medier, men har indtil videre prioriteret at fokusere på formidlingen af den kongelige families gøremål via den nye hjemmeside, ligesom vi i foråret lancerer en app,” Skriver Lene Balleby, Kongehusets kommunikationschef.

Kongehuset ser fremad og forsøger at imødekomme den offentlige efterspørgsel, og nu vil de dele endnu mere. Det bliver en secondhand-webshop, hvor de kongelige sælger ud af deres benyttede genstande.

Prinsgemalens manchetknapper
Crownjewels.dk byder på mange forskelligartede effekter, og som kunde kan du købe dig til royality. Blandt mange andre items, kan kunderne erhverve sig Ziggys hundehalsbånd, de royale tvillingers, Vincents og Josephines, flyverdragter og nogle særudvalgte af Prins Henriks manchetknapper. Desuden kan kronprinseparrets Nihola Cargobike købes til en billig penge, og dronningens kendte hårbøjle fra Dronningens og prinsgemalens sølvbryllup i 1992 kan erhverves i webshoppen.

Sitets administrator, Caroline Heering, er glad for det nye tiltag, og hun ser glædeligt frem til lanceringen af shoppen i næste uge.

”Vi glæder os meget, og på Kongehusets vegne byder vi alle rigets danskere velkommen til den nye online butik. Konceptet har været undervejs i meget lang tid, og vi er spændte på snart at få forløsningen for de mange måneders arbejde,” siger Caroline Heering, Kronprinsesse Marys hofdame.

De kongelige artefakter bliver tilgængelige fra torsdag i næste uge, og der kan betales med alle slags kort samt delbetaling. Der er lagt op til kendis-kræs og royale undertoner. Crownjewels.dk bliver den første webshop af sin slags, og er en milepæl for kongelig kommunikation.

Danskerne kan se frem til en flot shop og nogle fede produkter

Skriv et svar