Arkiver

Nyheder

Vil du med Tradono til Silicon Valley?

Tradono rykker til Silicon Valley, men mangler eventyrlystne udviklere, der vil med.

Når du sælger og køber via en  facebookgruppe – fx ‘Pigernes Byttecentral’ med hele 8000 aktive medlemmer, – kan det hurtigt blive uoverskueligt, når der er 50 andre, der byder på samme varer som dig – alt imens der er 50 andre, der er interesserede og spørger ind til nogle andre varer, du prøver at sælge.

Mads MathiesenDe problemer løser Tradono – blandt andet. Tradono er en Facebook app, der gør det lettere og mere sikkert at handle via grupper på Facebook, – hvad enten du er køber, sælger eller administrerer handelsgrupper. Det danske startup Tradono er netop gået i gang med at beta-teste deres produkt i USA. Derfor flytter de nu “Over There” for at kunne intensivere arbejdet.

– Vi tester med over 1000 brugere i USA. Derfor rykker vi nu ud af kælderen. Vi er seks mand i teamet, men kun to udviklere,  fortæller Mads Mathiesen, der sammen med Martin Madsen har startet Tradono.

Silicon Valley – helt tæt på!

Har du nogensinde drømt, om at komme tættere på verdens vel nok mest berømte dal, er det nu, du skal spidse øjne. Tradono leder nemlig efter udviklere, der er klar til at rykke med til Silicon Valley.

– Vi har lejet et hus midt i Silicon Valley, hvor vi fra juni til august afholder ‘hackaton’ for alle dem, der har lyst til at hjælpe. Vi Martin Madsengiver kost, logi og transport, fortæller Mads Mathiesen.

Han påpeger, at opgaven kræver tid og dedikation, men at det samtidigt er alle tiders mulighed for at få et netværk i det amerikanske startup-miljø og en oplevelse ud over det sædvanlige.

2 kommentarer

Skriv et svar