Arkiver

Nyheder

Teenage-iværksættere fra Aalborg bag ny online rejseportal

I sidste uge lancerede de to unge iværksættere fra Aalborg Rasmus Holdt og Emil Eriksen Sunfy.dk – en ny rejseportal, der forærer rejser væk til  dem, der får flest stemmer på de sociale medier. På en uge har portalen fået over 6.000 brugere, og drengene forventer, at det tal vil stige til 30.000 inden for de næste tre måneder.

På Sunfy.dk kan du vinde en gratis rejse. Alt, du skal gøre, er at oprette en gratis profil, tilmelde dig en rejse og herefter dele din rejse med så mange venner som muligt på de sociale medier. Den bruger, der ender med at få flest likes, vinder rejsen.

”Ideen til rejseportalen opstod på baggrund af en blanding mellem fascination af rejser og en irritation over, at konkurrencer på nettet er så svære at vinde”, fortæller Emil Eriksen, den ene af frontfigurerne bag startuppet.

Meningen med Sunfy.dk var således, at det skulle være let og billigt at deltage, og at man som bruger selv kunne have indsigt og medbestemmelse i konkurrencen.

”Du bestemmer selv, om du vil vinde eller ej. Jo mere aktiv du er, jo større vinderchancer har du”, forklarer Rasmus Holdt.

To erfarne iværksættere Emil Eriksen og Rasmus Holdt
Rasmus Holdt og Emil Eriksen er trods deres unge alder på 18 og 19 år to erfarne og ambitiøse iværksættere. De gik ud af gymnasiet for to år siden for at drive en webshop, der sælger e-cigaretter.En satsning, der nu omsætter for en million kr. om måneden.
På fredag sender Sunfy.dk den første vinder af sted på storbyferie til London. Dernæst gælder det en luksusferie til Dubai på femstjernet hotel og så en badeferie til Antalya. Målet er hele tiden at have tre konkurrencer med tre forskellige destinationer kørende.

Sponsorerede rejser
Til at financiere rejserne samarbejder Sunfy.dk med forskellige rejsebureauer. Rejsebureauerne sponsorerer rejserne og Sunfy.dk kvitterer med reklame-eksponering. I øjeblikket er rejsebureauet TripX.dk en af sitets sponsorer, og de er godt tilfredse med den fortsatte vækst og udsigten til en femdobling af brugere og potentielle kunder.

Indtil nu er det gået over alle forventninger for Sunfy.dk, og her på Trendonline.dk er vi glade på drengenes vegne og glæder os til at følge udviklingen.

Se Sunfy.dks promovideo her:

Sunfy – Rejser der kan betales from Sunfy on Vimeo.

1 kommentar

Skriv et svar