Arkiver

E-handelNyheder

DIBS og e-mærket indgår samarbejde

Det er ved at være fyraften på denne skønne fredag, men inden vi kan sige god weekend til alle vores læsere, bringer vi jer denne nyhed som blev annonceret i dag. Et nyt samarbejde har set dagens lys, DIBS og e-mærket går sammen om sikker e-handel. 

Det er ikke nogen revolutionerende nyhed at udvalget af netbutikker/webshops bliver større og større hver dag, men at vælge hvilken webshop man skal handle i kan nogle gange være en udfordring for mange kunder. For hvordan ved kunden, om en webshop giver de oplysninger og rettigheder, som de har krav på ifølge dansk lovgivning, og samtidig sikrer dem og deres penge bedst muligt. Det sætter et nyt samarbejde mellem DIBS og e-mærket nu ind overfor. Det betyder bl.a. at DIBS, i rollen som betalingseksperter med 16 års erfaring, vil bidrage i kvalitetssikringen af webshops, der ønsker at få e-mærket.[quote_box_center]”Betalingsdelen af en nethandel er for de fleste forbrugere et afgørende element i den samlede oplevelse af en netbutik. Derfor er det helt naturligt, at vi går sammen med DIBS for at give endnu flere forbrugere en god og sikker oplevelse, når de handler på nettet” – Lars Schmidt Larsen, Direktør for e-mærket[/quote_box_center]Derudover ønsker DIBS og e-mærket at støtte op om uddannelse, inspiration og videndeling blandt webshops i Norden, hvorfor samarbejdet også vil udmønte sig i en række seminarer, der har til formål øge forbrugernes sikkerhed på nettet samt gøre webshops endnu bedre til at drive forretning.[quote_box_center]”Hos DIBS ønsker vi at gøre det enkelt for vores kunder at tage imod betaling på nettet. Vi er eksperter på betaling, men der er mange andre ting vores kunder skal være eksperter på for at klare sig i en konkurrencepræget verden. DIBS vil derfor gerne hjælpe med at bane vejen for andre eksperter, der ønsker at forenkle vores kunders hverdag – og det gør e-mærket.” – Lars Juul Dalsted, Salgschef DIBS Danmark[/quote_box_center] Første gang e-mærket og DIBS kommer til at optræde sammen er den 3. juni i Ørestaden til seminaret: E-handel: Idé til Succes – Den perfekte kundeoplevelse lavet i samarbejde med IVÆKST. Tilmeld dig her.

Skriv et svar