Arkiver

Nyheder

Developing Stories: Kursus til journalister tilbyder levende og konkret undervisning

CEO og founder af Developing Stories, Robin Juel Johansen, tilbyder en måned i Thailand eller Sydafrika i forbindelse med et online kursus i journalistik eller fotojournalistik hos Developing Stories.

Robin Juel Johansen, CEO at DEVELOPING STORIES

Robin Juel Johansen fandt på ideen og fik med hjælp fra 20 freelancejournalister, fotojournalister i Cape Town, Bangkok, London, København og Aarhus, samt praktikanter og samarbejdspartnere lanceret Developing Stories i april 2014.

Developing Stories tilbyder online undervisning i enten journalistik, fotojournalistik eller medier og kommunikation. Undervisningen foregår gerne på en levende og konkret måde, så de studerende bliver klædt på til at arbejde professionelt, når kurset er slut.

“Jeg savnede, at flere journalister og fotojournalister fik et bedre kendskab til udviklingslande, og at undervisning online blev respekteret med professionelt producerede videoer og meget mere personlig kontakt mellem den studerende og underviseren,” fortæller Robin Juel Johansen.

På grund af visionen med kurserne, får den studerende muligheden for at komme en måned til enten Thailand eller Sydafrika netop for at få bedre kendskab til udviklingslande og for at få afprøvet dine nye kompetencer. Måden, denne rejse foregår på, er, at du i den første uge er i praktik på et lokalt medie, mens du får sparring med en af Developing Stories journalister eller fotojournalister i landet og derefter tre ugers projektarbejde med større historier.

“Formålet er at give de studerende masser af erfaring fra virkeligheden, samtidig med at der kommer nogle mere realistiske historier om udviklingslande ud af turen,” uddyber Robin Juel Johansen.

Robin Juel Johansen fortæller, at Developing Stories det næste stykke tid vil vækste internationalt og få gang i et godt kundeflow især i USA og Storbritannien. Udover det skal Developing Stories udvikle nye spændende kurser og rejsekoncepter, som giver de studerende konkrete redskaber og erfaringer, der gør dem i stand til at udvikle sig både indenfor journalistikken og fotojournalistikken.

Trendsonline.dk ønsker tillykke med lanceringen, og vi glæder os til at følge med i udviklingen fremover.

Skriv et svar