Arkiver

Nyheder

Angel feedback fra Thor Angelo: Book en halv times gratis sparring!

Nu har du snart chancen igen! Sidste session var en succes, som vi nu gentager sammen med co-founder af LanguageWire og Angel Investor Thor Angelo den 13. maj – book din halve times sparring her.

Hvis du var en af dem der fik plads da Trendsonline og Thor Angelo den 9. april inviterede danske startups til en halv times gratis sparring, så gik du fra Rocket Labs kontorfællesskabet med armene over hovedet og friskt mod på din (nye) retning.

ThorAngeloDu har også mulighed for at få sparring til dit startup projekt. Thor Angelo sidder nemlig på Rocket Labs igen tirsdag den 13. maj og er klar til rådgive dig.

“Gode ideer skal modnes. De skal matches med businessdesign og meget mere. De skal så hurtigt som muligt ud og syretestes af målgruppen. Mange måneder og år kan skæres fra en opstartsperiode, hvis man får hjælp til at starte mere rigtigt. Brug energien og dit drive smartest muligt”, siger Thor Angelo til Trendsonline.dk.

Tilmeld dig til en halv times gratis sparring her!

Linda Corfitz Jensen og Oskar Laug Jensen fra startuppet Memetic fortæller om deres møde med Thor Angelo.

“Det var en fed oplevelse for os. For det første er det meget brugbart at træne sit pitch. Og formulere sin idé overfor en seriøs forrretningspartner. Det bliver kun skarpere og skarpere for hver gang, man gør det. Vi skulle have nogle pinpointers til vores næste vigtige skridt.  Det gav Thor i form af, at få aftaler med tre kunder, om de vil bruge produktet. Og at vi ikke skal være så fokuserede på, at skabe det perfekte produkt, men lave et minimumsprodukt, der virker.”

Anders Laustsen og Henrik Rasmussen fra Famly.dk (som du kan læse mere om her) var også begejstrede for den konkrete vejledning de fik.

“Thor var super hurtig til at sætte sig ind i vores problemstillinger og kom med mange gode idéer. En del som vi havde på papiret i forvejen, men også specielt en idé om hvordan man kunne bygge en freemium model op, hvor man giver forældre nogle skyts til at tage det videre til deres institution eller dagpleje. Den idé synes vi var så god, at vi gik tilbage og har nu allerede implementeret en gratis self-signup løsning.”

Du kan læse mere om Thor Angelo, og hvorfor han har lyst til at hjælpe danske startups på vej.

 

Skriv et svar