Arkiver

EventsNyheder

LEGO Serious Play For Founders: Professionel strategi-legeplads

Popquiz: Hvad får man hvis man kombinerer LEGO med strategi, indsigt i de hotteste megatrends og en røvfuld startup founders? Svar: Et 3 timers Kinderæg, hvor du får mulighed for at arbejde med din strategi på en garanteret både sjovere, dybere og mere værdiskabende måde, end du nogensinde har gjort før. Oplev det den 26. juni 12-17.

“Du kan finde ud af mere om en person på en times spil end på et års samtale,” sagde Platon for et par tusinde år siden, og han har ikke alene ret i det, når man snakker om mennesker. Det samme gælder for strategi .

Glem Scandic metoden, hvor man burer sig inde i 2 dage på et hotelværelse og skriver et langt, kedeligt og uinspireret strategidokument, der bagefter kan samle støv på hylderne. DARE2, der har stor erfaring som LEGO Serious Play facilitatorer med fødderne dybt begravet i iværksættermulden, styrer slagets gang, så du bagefter har en fysisk version af din strategi, der står knivskarpt i din bevidsthed og kan mærkes i mellemgulvet.

Du kan glæde dig til:

  • At bygge/videreudvikle din startups fremtidsaspiration i LEGO.
  • Blive briefet på de 10 stærkeste megatrends og nyeste viden fra Singularity University om betydningen af at teknologien udvikler sig eksponentielt.
  • At identificere dine Must Win Battles.
  • At brain jamme sammen med andre superkompetente og ambitiøse founders.
  • Mad, øl netværk og sjov!

Hvordan kvalificerer du dig til begivenheden?

Vi ønsker at sikre, at du får maksimal værdi ud af begivenheden. Så for at sikre et højt kompetenceniveau og seriøs videndeling. Der er kun et begrænset antal af pladser. Derfor skal du være:

  • Enten være en stifter eller leder
  • Have proof of concept eller business
  • Være absurd ambitiøs på vegne af dit projekt

Tag din co-founder med, men husk, at der er begrænsede pladser.

Elance, Trendsonline.dk og DARE2mansion er glade for at kunne invitere dig til LEGO Serious Play for Founders på DARE2mansions professionelle legeplads torsdag den 26. juni 12-17. Vi starter ud med en frokost, så hjernen kan komme i gang, og hvis du er med på det, er du også inviteret til at blive til mad og fri bar bagefter.

Det hele koster kun 50 kr. Du får strategi, mad og øl til gengæld. What’s not to like!

Tilmeld dig her

Læs mere om eventet her.

Vi glæder os max til at lege med dig!

LEGOseriousplay

1 kommentar

Skriv et svar