Arkiver

Nyheder

6 events denne uge du ikke må gå glip af

Uge 26 er en begivenhedsrig uge på eventsiden. Vi har samlet en god håndfuld af de events, du ikke vil gå glip af i denne uge med alt fra boost af netværk til leg med LEGO.

Det er en godt pakket uge, vi netop er gået ind i, som byder på flere centrale events. Vi har samlet et overblik til dig. Kig med herunder:

Så brug dog dit netværk, kvinde!

Tirsdag sidst på eftermiddagen holder IT-Branchen et netværksarrangement for kvinder. IT-Branchen har allieret sig med guru Tony Blachman og giver kvinder et kærligt netværksskub med et inspirerende, involverende og dynamisk foredrag om, hvordan du bliver en god netværker:

  • Hvad skal du bruge dit netværk til?
  • Hvordan kvalificerer du det?
  • Og hvordan du bruger det aktivt?

Du kan læse meget mere og tilmelde dig her.

InfinIT Wearables event

Onsdag formiddag inviterer Alexandra Instituttet til event om Wearable Technology. Wearable Technology – eller teknologi, vi kan tage på os – byder på en række nye interessante måder at integrere IT og mennesket, som medfører en mere personaliseret teknologi. Et eksempel på wearable technology kunne være Google Glasses, som i meget lille oplag kom til Danmark for et par måneder siden.

googleglass

På seminaret kommer en bred vifte af fagfolk og eksperter og viser både synspunkter, faktiske teknologiske løsninger og arbejdsmetoder.

Læs meget mere og tilmeld dig her

Elance #Expertnight – Kings of Scaling

Drømmer du om big time scaling?

Elance inviterer onsdag aften til expertnight og temaet er skalering. Derfor har de inviteret en række succesfulde founders og acceleratorer og andre erfarne folk til at kaste lys over, hvordan man skalerer fra ‘zero til hero’.

Elance_ExpertNight

Læs mere om eventet i vores egen artikel her.

LEGO Serious Play for Founders

Hvad får du, hvis du kombinerer LEGO med strategi, indsigt i megatrends og en røvfuld founders?

Svar: Et tre timers kinderæg, der giver dig mulighed for at arbejde med din strategi på både sjovere, dybere og mere værdiskabende måde, end du nogensinde har gjort før.

Det er Elance, Trendsonline og DARE2mansion, der torsdag 12-17 i fællesskab inviterer til LEGO Serious Play for Founders.

Læs meget mere i vores artikel om eventet her.

LEGOseriousplay

Reimagining Education Satelite Event

Edtech er på alles læber – også hos os. Til dette event torsdag aften arrangeret af Amstram samles pionerer i teknologi og uddannelse. Her vil de drøfte det nuværende uddannelsessystems modeller og nye løsninger for læring i en debat. Debatpanelet består af iværksættere fra Silicon Valley iværksættere og danske eksperter i ‘læring via leg’.

Læs meget mere og tilmeld dig eventet her.

Læs et par af vores artikler om edtech her:

Edtech-bestyrelsesmedlem: Berlinmuren i højere uddannelse ER faldet
Danske WriteReader i dialog med Obamas rådgiver

CPH Crowdfunding Meetup: Kick off Meetup

Copenhagen Crowdfunding Meetup afholder torsdag aften fra kl 19 kick-off møde, hvor FundedByMe Country Manager Christian Gabriel vil være til stede for at dele sine tanker om crowdfunding med tilhørerne. Senere på aftenen er der lagt op til en åben diskussion.

Kom og vær med til en spændende aften med andre crowdfunding-ligesindede.

Læs meget mere om eventet og tilmeld dig her.

Skriv et svar