Arkiver

E-handel

TOP 50: Chanti – Danmarks største smykkesite

I midten af marts bad vi fra Shopsonline.dk vores læsere stemme på de ”Største og Bedste Webshops”, så vi derefter kunne lave en TOP 50. Stemmerne er afgivet og talt op og vi kan som den næste webshop i rækken præsentere CHANTI, som er Danmarks største smykkesite på nettet.  

Webshoppen Chanti har opnået status som Danmarks største smykkesite og forklaringen herpå kan bl.a. findes i de meget favorable priser som Chanti har. Websitet sælger smykker i alle prisklasser til priser langt under de vejledende butikspriser. Dette gøres ved at handle direkte med leverandørerne og derved skippe alle mellemled, samtidig med udelukkende at være online uden at have en fysisk butik. Chanti sælger også mange af de store smykkemærker såsom Julie Sandlau, Flora Danica, Stine A, Sif Jakobs og mange mange flere. Udover Danmark har Chanti også hjemmesider i bl.a. Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, Storbritannien.

Startede som kørende sælger

Det hele startede egentlig med at ejer af Chanti, Per Søndergaard, arbejdede som sælger, hvor han kørte rundt mellem guldsmedene. Herfra fik han ideen om selv at lave en hjemmeside og sælge smykkerne direkte, og som resultat heraf åbnede www.chanti.dk i 2001. Per Søndergaard så nemlig det store potentiale i at sælge smykkerne direkte og herved skippe de dyre mellemled.

For Chanti er det vigtigt hele tiden at være blandt de mest konkurrencedygtige indenfor smykker. [quote_box_center]”Målet er selvfølgelig hele tiden at være Danmarks største smykkesite med konkurrencedygtige priser. Vi arbejder hele tiden for at få de bedste priser fra leverandørerne og konstant designe og finde de mest moderne smykker på markedet. Så vi skal bare hele tiden udvikle os og blive større.” – Per Søndergaard, ejer og direktør Chanti.dk[/quote_box_center]

Udover de gode priser fremhæver Per Søndergaard også hurtig levering, 30 dages fuld returret, sikker betaling, gode søgefunktioner, fri fragt ved køb over 500 kr. og den flotte indpakning som nogle af Chantis spidskompetencer. Yderligere har Chanti et meget stort udvalg, som gør at man kan få næsten alt hvad man leder efter på hjemmesiden, og i en god kvalitet ikke mindst.

Vinder af IVÆKSTprisen 2010

Chanti har siden dets start i 2001 haft mange gode oplevelser, bl.a. har de løbende selv lavet kollektioner som har fået stor succes (MADU of Copenhagen, CARI design, Dark Harmony, etc.). I 2006 medvirkede Chanti i tv-programmet Rabatten og dagen efter havde websitet 115.000 besøgende. I 2009 gik det så godt for virksomheden, at der blev ansat en del flere medarbejdere. Samtidig valgte man også at bruge flere penge på marketing og derved voksede firmaet gevaldigt. Det førte i 2010 til stor anerkendelse i form af IVÆKSTprisen, hvor Chanti vinder indenfor kategorien ”Årets Væksteventyrer”. Chanti er i dag stadig en virksomhed i stor vækst.

Salg og Service

Chanti fokuserer hovedsaligt på at markedsføre sig via Google, Bing, Facebook og lignende steder. At Chanti primært anvender online markedsføring er et bevidst valg. [quote_box_center]”Online markedsføring kan helt klart bedst betale sig, i forhold til at vi er et online firma, og så er det vigtigt at kunden kan se et banner online og klikke direkte ind på  hjemmesiden. Det ville være langt sværere at få kunden ind, hvis de ser os i et magasin eller på en bus for eksempel, da de så først skal hjem og tænde computeren og klikke ind”, siger Per Søndergaard.[/quote_box_center]

Chanti har en yderst god kundeservice, hvor man hver dag fra 10-14 kan både ringe og sende en email. Disse besvarer Chanti altid på samme dag eller dagen efter, hvor der hver dag sidder en medarbejder klar til at besvare mails. Bortset fra vielsesringe, navnehalskæder og dåbsgaver, som skal laves specielt til kunden, er de fleste smykker på lager og klar til afsending. Det betyder at helt almindelige lagervarer altid sendes fra dag til dag.

1 kommentar

  • Jeg har handlet hos Chanti fra start, enda før da Per solgte smykker fra kræmmermarked. Jeg er en meget tilfreds kunde, og handler altid hos Chanti

Skriv et svar