Arkiver

BusinessE-handelNyheder

Naturskon.dk nu også online

Den populære skønhedsbutik, Naturskøn, med fokus på naturlighed og økologi, beliggende i Aarhus, går nu også online med et udvalg af produkter. Disse indebærer naturlige og økologiske skønhedsprodukter, kosttilskud og babytøj. 

Den populære skønhedsbutik Naturskøn, beliggende i Guldsmedgade i Århus, er nu også gået online med deres økologiske og naturlige univers. Filosofien bag Naturskøn er, at skønhed og sundhed både betyder, at du har det godt indeni og udenpå, og derfor finder man på det nye online site, Naturskøn.dk, udover naturlige og økologiske hudplejeprodukter og makeup, også et stort udvalg af vitaminer, mineraler og olier, som kan hjælpe kroppen til at opnå velvære. Endelig kan man på naturskøn.dk også finde et bredt udvalg af babytøj, lavet af materialer såsom økologisk bomuld, silke og uld.

[quote_box_center]”Vores webshop vil give kunderne den ultimative skønhedsoplevelse på nettet. Designet er lækkert, produkterne er nøje udvalgt, og vi er klar til at give dig en unik oplevelse med kvalitet og økologi i fokus. Vores webshop giver dig mulighed for, at købe dine favoritprodukter online, og stadig få den unikke kundeoplevelse og professionelle vejledning, som man ville få, hvis man gik ned i vores fysiske butik,” siger Carina Lybek, webkoordinator hos Naturskøn.[/quote_box_center]

Et højt ambitionsniveau for Naturskøn.dk
Naturskøn.dk har været længe undervejs, og der har løbende været mange overvejelser. Naturskøn vælger ikke den lette løsning, men den bedste og derfor er onlineshoppen også først gået i luften nu, da prioriteten har været, hellere at gå den ekstra mil for at nå målet. Det har ifølge Carina Lybek været vigtigt, at kunderne får en holistisk oplevelse, uanset om de vælger at gå turen ned i den fysiske butik i Guldsmedegade, eller om kunderne vælger at købe produkterne online. Oplevelsen skal simpelthen være af samme høje kvalitet online.

[quote_box_center]”Naturskøn har fra starten haft en ambition om, at skabe et univers hvor skønhed og sundhed følges ad. Vores vision er, at imødekomme kundernes behov og ønsker, når det kommer til kvalitet, eksklusivitet og faglighed. Drømmen er at blive danskernes foretrukne valg, når de skal købe produkter inden for naturlighed og økologi”, siger Carina Lybek. [/quote_box_center]

Naturskøns fysiske butik har flere gange vundet ”Byens bedste skønhedsoplevelse”, og det betyder også, at Naturskøns webshop selvfølgelig har en del at leve op til, hvilket også har været ambitionen hele tiden.

Fx blev der under opstartsprocessen truffet en beslutning om, selv at tage produktbillederne og selv skrive alle produktbeskrivelserne, for at give kunderne en mere æstetisk helhedsoplevelse og selv formidle Naturskøns identitet. Det har selvfølgelig været en noget længere og mere besværlig proces, men det har vist sig at være det hele værd, da det er med til at højne niveauet for Naturskøn.dk. 

Screen Shot 2014-07-15 at 11.31.34

Et utal af muligheder på Naturskøn.dk
Et af de største fokusområder på Naturskøns online site er kundeoplevelse. Udover egne produktbeskrivelser, udvælges der også specifikke relaterede produkter til hvert enkelt produkt. Hvis man fx vælger en hårkur, kan man få anbefalet kosttilskud og stylingprodukter, som vil være ideelle til lige præcis dét produkt man har udvalgt. Dermed imødekommes de behov, man som kunde har, når man shopper online.

Udover onlineshoppen kan man på hjemmesiden også finde inspirerende artikler og interviews. Lige nu kan man fx læse hvilke produkter stylist, DJ og blogger på fedty.com, Maria Barfod, plejer sin hud med. Herudover kan man finde inspiration til sommerens uundværlige skønhedsprodukter eller blive inspireret af Naturskøns nyhedsmail, hvor man kan læse om nye produkter, events og generelt følge med i Naturskøns univers. Man kan også følge Naturskøn på både Facebook og Instagram (@naturskon).

De tekniske detaljer
Naturskøn har valgt Magento som løsning, da den passer bedst til de behov, som Naturskøn.dk har, samtidig med at der er mange muligheder i forhold til nye tiltag. Og så er brugervenligheden i fokus.

[quote_box_center]”Vi valgte Magento som løsning, da det var vigtigt for os, at have en open source platform, som vi selv har styringen med. Under hele processen har vi samtidig fået nyt system i vores fysiske butik, da det var vigtigt at de to systemer kunne fungere sammen, så vi hele tiden har styring med vores lager og vores kunder ikke handler forgæves hos os.” – Line Hansen, Online Manager hos Naturskøn.[/quote_box_center]

Gennem hele processen har Natuskøn været allieret med et webbureau, som har vejledt i alt fra design og valg af webshopløsning, til markedsføring og SEO. Dette har ifølge Carina Lybek givet en stor fordel, da Naturskøn fra starten har været klædt på til at rangere i google og undgå for mange af de klassiske opstartsproblemer og derved komme godt fra start.

[quote_box_center]”Det er også vigtigt, ikke at gå på kompromis med sine ønsker og ambitioner. Hold fast i de ting der er vigtige for dig og dine kunder. Også selvom det er en løsning der kræver mere arbejde for dig og dine programmører. Det tager tid at opstarte en webshop og derfor er tålmodighed det allervigtigste redskab”, siger Line Hansen.[/quote_box_center]

Naturskøn har hele tiden haft den simple løsning for øje, i den forstand, at det skal være simpelt og let for kunden at navigere rundt på siden, specielt når udvalget er så stort som det er hos Naturskøn.dk.

Skriv et svar