Arkiver

Nyheder

#cphftw søger fastansat nøgleperson til koordination af initiativet

Foto Victor Jones Visuals - http://victorjones.dk/

Den sidste tid er meget sket for vores fælles københavnske initiativ #cphftw, der for alvor skal synliggøre København som et globalt startup kraftcenter. Det støttes af en række iværksættere, investorer, politikere og andre interessenter, men nu søges der efter en fast ansat nøgleperson, der skal have ansvar for konceptets udvikling og eksekvering.

Projektet blev født sidste december, da omkring 70 folk mødtes og blev enige om en fælles hashtag for det københavnske startup miljø. Der har været to store såkaldte “Town Hall” møder for at diskutere initiativets retning.

Den ansatte person kommer til at have ansvar for at skabe og drive lokale teams, samle de nødvendige finansielle midler og bygge broer til startup miljøer udenfor København og Danmark. Stillingen lader til at tilbyde en hektisk og dynamisk oplevelse med en bred vifte udfordringer.

Lyder det som noget for dig? På #cphftws hjemmeside kan du læse mere om stillingen og hvordan du ansøger.

1 kommentar

Skriv et svar