Arkiver

Nyheder

Affiliate marketing som webshop-ejer #2

Dette er anden del af min lille artikelserie omkring affiliate marketing, og her skal det handle om at bruge affiliates som indehaver af en webshop. Har du endnu ikke læst min artikel om affiliate marketing som hjemmeside-ejer, så bør du også gøre det.

Som webshop-ejer er det altafgørende at du får nogle folk ind i din online butik, det siger sig selv. Faktum er dog bare, at der i dag er stor konkurrence om at opnå synlighed på internettet, og det kan være en kamp for dig at få taletid over for de mennesker der er interesserede i dine produkter.

Du har helt sikkert nogle gode produkter, men hvis du ikke har nogen besøgende, så kommer der heller ikke gang i butikken. Derfor kan det være en god idé at alliere dig med det der bedst kan sammenlignes med traditionelle provisionslønnede sælgere i offline-verdenen.

Tilmeld dig et affiliate netværk
Der findes en lang række af folk derude, som gerne vil hjælpe dig med at markedsføre dine produkter imod at få en relativt lille procentsats i provision. Den nemmeste måde at komme i gang med…

Læs resten af indlægget på Shopsonline.dk.

Skriv et svar