Arkiver

Nyheder

Accelerace klar med 15 nye startups

Accelerace er et dansk accelerator program, der til dags dato har arbejdet med over 200 startups. Her kan du se den offentliggjorte liste med de 15 startups, der udgør deres nyeste batch.

Accelerace tilbyder sine startups et fem måneders langt forløb med en masse rådgivning og sparring, der omfatter hjælp med at finde nye kunder, markeder, funding osv. De heldige femten startups der kommer til at deltage i den kommende batch er:

Vi har før skrevet om social fodbold betting, Kiggit, der tidligere har deltaget i StartupBootcamp, og den digitale platform for billetsalg, Greenticket. De kommer til at tilslutte sig en række succesfulde iværksættervirksomheder, der kan kalde sig alumni af Acceleraceprogrammet. Heriblandt tæller danske startups som Templafy, Kirkeweb, GraduateLand og Penneo.

Læs mere om Greenticket: Greenticket gør digitalt billetsalg super enkelt.

Acceleraces hjemmeside fortæller der, at siden programmets start i 2005 har de arbejdet med 220 forskellige startups. Disse har skabt over 400 arbejdspladser og rejst over € 72 millioner i funding. 94 % af disse virksomheder er stadig i drift i dag.

Trendsonline.dk kommer til at følge med i hvad fremtiden byder disse femten startups.

1 kommentar

Skriv et svar