Arkiver

Udland

ShopUSA træder til på det tyske marked

Det amerikanske distributionsfirma ShopUSA ser muligheder i Europa, og kommer snart med et oversøisk pendant til deres amerikanske distributionsservice.

Finanskrise og konkurser er tilsyneladende på retræte, i hvert fald har ShopUSA øjne på Europa og især på det nordeuropæiske marked. Derfor har virksomheden rejst risikovillig kapital til en europæisk ekspansion. Det annoncerer ShopUSA, som snart har 100.000 brugere fra henholdsvis Danmark og Sverige.

Over 33.000 nye brugere
ShopUSA gør det muligt for kunder, både virksomheder og private, at handle på de amerikanske sites og webshops, som normalt ikke distribuere udenfor USA.
Virksomheden har i det seneste års tid haft fokus på at øge kendskabet til det danske og svenske marked, som en del af distributionsvirksomhedens nye og tilrettelagte ekspansionsplaner. Det udtaler ShopUSA Danmarks adminstrerende direktør, Michael Brønnum, og fortsætter;

[quote_box_center]”På et år har vi modtaget over 33.000 nye brugere, og vi fortsætter med at vokse betydeligt fra måned til måned. Vores forretningsmodel er meget skalerbar og har bevist sit potentiale, ikke kun derhjemme men også i Sverige” udtaler Michael Brønnum til www.ehandel.se [/quote_box_center]

I Danmark findes i omegnen af 74.000 brugere, hvor der i Sverige befinder sig ca. 19.000 brugere. Tiden er også inde til at kigge på det øvrige Europa, hvor bl.a. Tyskland er en sværvægter i indbyggertal.

[quote_box_center]”Vi har længe kigget på det tyske marked, som med mere end 80 mio. indbyggere naturligvis er en interessant kundegruppe for os. Nu får vi mulighed for at komme ind på dette marked i år, og efter vi har ramt Tyskland, venter Benelux-landene samt Norge og Finland” udtaler adm. dir. ved ShopUSA , Michael Brønnum, til www.ehandel.se [/quote_box_center]

ShopUSA er et amerikansk firma, som har en dansk afdeling, hvor der også er dansk kundeservice. Virksomheden har fart på, og der er lagt i selen til en omfattende markedsekspansion. Vi glæder os til at modtage de nye Nike sneakers, som førhen kun var forbeholdt kunder med amerikansk postadresse.

Skriv et svar