Arkiver

Nyheder

Superligaen indgår samarbejde med den danske Calendize fodbold-app

Januar bød på høje ambitioner, juni på en investering fra Bendtner, og nu kan Calendize teamet fortælle om et fremsynet samarbejde med Superligaen og de 12 klubber i Danmarks bedste fodboldrække.

Det er ikke altid helt let at holde styr på, hvornår ens favorithold i Superligaen spiller. Men nu vil Calendize gøre det endnu nemmere.

Læs om kalender-app’ens store ambitioner: Calendize vil erobre 500 mio. inkarnerede fodboldhjerter

Calendize_superliga_appSuperligaen samt ligaens 12 klubber har indgået en samarbejdsaftale med den sociale kalender-app, Calendize, der udover at minde dig om, hvor og hvornår kampene spilles, også leverer informationer om holdopstillinger, livescore og giver dig spritnye billeder fra kampene. På den måde er app’en kalender og livescore i ét.

Et socialt mødested

Tilbage i januar fortalte Calendize Trendsonline.dk, at app’en ikke kun skal være en kalender man bruger selv. Teamet vil også skabe en social kalender, hvor man følger sine favorit sportsbegivenheder sammen med venner og andre med samme interesse.

“Vi har indgået denne aftale, fordi vi ser store og interessante perspektiver i Calendize. Vi ønsker at gøre Superliga-programmet så let tilgængeligt og overskueligt som muligt for de mange fans, der følger med uge efter uge. Det gør vi med Calendize, hvor vi samtidig kan give fansene en social platform, til at kommentere og dele alt det spændende, interessante og opsigtsvækkende, der sker før, under og efter en kamp i Superligaen,” siger direktør i Superligaen A/S, Claus Thomsen.

App’en fungerer altså også som et socialt mødested, hvor fans kan kommentere og diskutere på deres holds kampe, både før, under og efter kampen.

“På den måde får vi levendegjort kampene og klubberne i endnu højere grad, og vi får Superligaen bragt helt ind i danskernes hjem, hvor den hører hjemme,” forklarer Claus Thomsen.

Forstørrer oplevelsen for fodboldfans

Calendize er en dansk udviklet kalender-app, der især henvender sig til den store gruppe af fodboldfans. App’en er i sin spæde start, men indeholder allerede en række hold og ligaer fra hele verden. Superligaen er sidste skud på stammen.

Nu kan fans af de danske Superliga-klubber derfor hente app’en, hvor de normalt henter apps og herefter ’calendize’ de hold eller events, de ønsker at følge.

“Samarbejdet med Superligaen og alle 12 klubber i Danmarks bedste fodboldrække er en vigtig milepæl for Calendize. Med dette samarbejde kan vi skabe en virkelig god oplevelse for vores brugere, der vil få adgang til unikt indhold i form af blandt andet billeder fra kampene, samt mulighed for at dele indhold og være sociale med andre fans,” lyder det fra stifteren af Calendize, Jacob Beckmann.

Det var også hvad deres seneste investor, den danske fodboldspiller Nicklas Bendter, udtalte, da Calendize kunne fortælle om deres nye investor i juni måned.

calendize-bendtner

“Jeg har selv mærket hvilken kraft livet som fan, og engagementet omkring favoritholdet, rummer. At være fan på det niveau er meget mere end at se en fodboldkamp, det er et emotionelt bånd til klub, spillere og andre fans, og en stor del af oplevelsen er netop at dele den med andre,” fortæller Nicklas Bendtner, og afslutter

“Med Calendize bliver kampene levendegjort på en måde, jeg ikke set før, og derfor er jeg selv gået ind i projektet.”

Læs hele historien om den danske fodboldspillers investering: Bendtner investerer i dansk fodbold-app.

Se vores Start[up]date med Tradeshift, da de sikrede sig den indtil videre største kunde – den offentlige sundhedssektor i Storbrittanien, stiftelsen af Dansk Crowdfunding Forening, og Bendtners store investeringsnyhed i kalender app’en Calendize.

1 kommentar

Skriv et svar