Arkiver

Nyheder

Deltag i det næste #CPHFTW Town Hall og del dit input!

Demokratisk håndsoprækning, åben debat og networking med ligesindede iværksættere skal udmønte sig i 3-5 såkaldte sparks, som vil bestemme CPHFTW initiativets retning de næste måneder. Deltag for at tilkendegiv din tilslutning og del dit input med resten af iværksættermiljøet i København.

Med en forventning om 600+ iværksættere til det tredje Town Hall møde den 1. september i  KPH Volume på Vesterbro, er der lagt op til, at #CPHFTW initiativet for alvor skal skydes i gang.

Initiativet har langsomt bredt sig i foråret og med det tredje Town Hall møde, kommer vi endnu tættere på et initiativ, der har fæstnet sig i alle dele af det københavnske startupmiljø.

Læs den seneste artikel om CPHFTW initiativet, folkene bag og det juridiske ejerskab.

NSC_JasenkoHadzicHandling er nøglen

Siden initiativet så dagens lys i december 2013 og blev introduceret på det første Town Hall møde i marts, har hashtagget #cphftw nu affødt lige over 5.000 tweets, med 2.000 followers, og har formået at samle over 800 iværksættere i København over de seneste seks måneder.

Og nu er tiden inde til handling, siger den nye Managing Director, Jasenko Hadzic.

”Visionerne om et endnu stærkere startupmiljø i København, skal skydes igang med nogle helt konkrete værdiskabende punkter. Alle iværksættere der kommer til Town Hall den 1. september, får mulighed for at tilkendegive deres mening om, hvad vi bør prioritere de næste 3-6 måneder.”

Hele programmet kan ses her og du kan reservere din plads her.

Jasenko Hadzic er en dansk iværksætter med rødder i Bosnien. Tidligere på året samlede han over 650 nordiske iværksættere til Nordic Startup Conference, hvor formålet var at give det nordiske startupmiljø et samlet udtryk og showcase det succesfulde Norden overfor det globale startupmiljø.

Initiativets nye tovholder introduceres i næste uge til Town Hall #3, hvor han vil tage stafetten for at føre CPHFTW initiativet videre mod handling.

”Hvis vi virkelig ønsker at placere København på verdenskortet, skal vi være langt mere handlingsorienterede. Konkrete tiltag skal til,” siger Jasenko Hadzic til Trendsonline.dk.

Det ikoniske Town Hall

#CPHFTW er ved at etablere sig som samlingspunktet for det københavnske startupmiljø, og allerede nu har over 500 iværksættere bekræftet deres deltagelse, hvilket gør Town Hall #3 til det største af sin slags til dato.

Townhalls er også kendt for præsentationer fra ikoniske startups og denne gang præsenterer blandt andre CrowdCurity (senest rejst USD 1m i USA med 500 startups som investor), Komfo, samt et par flere, som bekræftes i løbet af ugen. Dertil vil der også være præsentationer og invitationer fra alle community aktiviteter og events, som kommer her til efteråret.

”København skal løftes som startupby og iværksættere leder bevægelsen,” afslutter Jasenko Hadzic.

Læs mere om Crowdcurity og deres millioninvestering tidligere i august.

1 kommentar

Skriv et svar