Arkiver

Coworking spacesNyheder

Nyt kontorfællesskab for ambitiøse iværksættere i Startup Village CPH

soc. er et nyåbnet kontorfællesskab. Navnet er en forkortelse for hhv. Self-employed Office Community og Startup Office Community, og de to initiativtagere bag har et klart mål med stedet: At hjælpe dig med at vækste din virksomhed gennem salg og markedsføring.

I slutningen af sidste år besluttede to venner, at de ville starte et nyt kontorfællesskab op i København med fokus på konkret værditilføring af deres lejere. Visionen om soc. voksede over foråret sammen med byggeriet, og i august slog de dørene op for de første lejere.

Kontorhotellet soc. ligger på Njalsgade 21, 6. sal, i det nyligt døbte Startup Village CPH, hvor også techmiljøet Founders House er flyttet til, sammen med AutoButler, Shape, Opbeat og mange andre danske iværksættervirksomheder.

Tony Mortensen, medstifter af soc.
Tony Mortensen, medstifter af soc.

Det praktiske

Man kan vælge mellem to koncepter:

  • et On-The-Fly medlemsskab til 1.200 kr. /md ekskl. moms
  • et fast plads medlemsskab til 3.000 kr. /md ekskl. moms

Når man bliver lejer hos soc. er næsten alt inkluderet – fra inventar til internet, workshops, interne seminarer og brug af mødelokaler.

“Det er vigtigt for os, at vores lejere kan fokusere på dét de elsker at lave – deres kerneforretning – og derudover på én ting; at øge deres profit særligt ved hjælp af responsorienteret marketing. Derfor har vi gjort konceptet så enkelt som muligt,” fortæller medstifter Tony Mortensen.

Esben, Pernille og kontoret 1

Det visionære

Med mere end 12 års erhvervserfaring med salg og marketing, uddannelsesbagrund og utallige timer af selvstudier, har de to herrer stiftet bekendtskab med marketing rettet mod forskellige målgrupper og er stødt på mange forskellige problemstillinger, men én ting er de enige om:

“Hos kontorfællesskabet soc. forstår vi, at marketing og salg er forhindringer – hvis ikke de primære forhindringer – for de fleste iværksættere og startups. Vi tror på, at en nøje orkestreret marketingproces er essentiel for at skabe vedvarende og fremadstræbende succes,” siger Tony Mortensen og fortsætter,

“Vi har en dybtfølt passion for at sikre langsigtet salg af fantastiske produkter.”

Sådan fortæller Tony Mortensen om deres nye kontorfællesskab, og hvordan de vil tilføre deres lejere værdi.

Følg det nye kontorfællesskab på deres Facebook side, eller læs mere om soc. på deres website. Husk at smide dine kontaktinfo, og få et sneak-preview når de launcher deres nye marketingftw podcast.

Wood - Midlertidigt m├©delokale

Lockers i New York

 

New York f├©r OTF-bord

 

Startup Village - Udsigt fra Balkon

 

OUTSIDE VIEW

1 kommentar

Skriv et svar