Arkiver

BusinessNyheder

Dansk e-handelshus lancerer komplet e-handelsplatform

Efter det største udviklingsprojekt i hedalkrusebrohus historie, kan det stolte team nu præsentere markedets hidtil mest komplette softwareplatform til ambitiøse og strategiske webshops. 

”I den nye e-handelsplatform Hesehus 6 har vi samlet best practice fra 14 års erfaring med udvikling af ambitiøse og prisvindende webshops for både B2B-virksomheder og detailkæder som bl.a. Matas, Intersport og SuperBest.

Vi har investeret mange mandetimer og ressourcer i den nye platform, fundet de bedste teknologipartnere og vi står nu også med et helt unikt produkt, som vi kan tilbyde såvel nye som eksisterende kunder.

Hele ideen med den nye platform er at kunne levere professionelle og ambitiøse webshops til de virksomheder, der har taget en strategisk beslutning om at gøre e-handel til en af deres primære salgskanaler.

Det fundamentale grundlag for en succesfuld webshop er godt købmandsskab, og med den nye platform har vi i teknologi, funktioner og features bl.a. sikret, at virksomhederne i deres onlineshops nu kan svare mindst lige så godt på kundernes forespørgsler som den dygtige sælger i den fysiske butik. Og det er et af de helt centrale nøglepunkter, når vi snakker fremtidens e-handelsvindere”
siger Lars Hedal, adm. direktør for Hedal Kruse Brohus.

Softwareplatformen Hesehus 6 indeholder bl.a. webshop, produktdatabase, mediebank og CMS – med andre ord alt hvad der behøves i en ambitiøs e-handelsløsning. Den er hurtig at implementere, kommer i høj kvalitet og skiller sig ud i dens grundlæggende arkitektur, der er bygget til nemt at kunne skaleres, tilpasses og videreudvikles, så den matcher kundernes behov og ønsker.

Lars Hedal fortsætter: ”Vi har allerede implementeret Hesehus 6 på en række løsninger med stor succes. Det gælder bl.a. en af Danmarks største webshops wupti, der ændrede hele platformen på rekordtid. Efter meget tilfredsstillende resultater på pilotprojekterne er vi nu klar til at give hele markedet adgang til platformen.”

Skriv et svar