Arkiver

BusinessNyheder

Mackabler.dk til Mac Lovers

Mac Lovers har det godt, og Mackabler.dk sørger for, at der ikke skal mangle noget til de dyre æble-logo produkter.

Det er den bekostelige drøm om elegante, strømlinede computere, tidløst design, fingernemme funktioner og ja, lad os indrømme det, smagen af et meget dyrt stykke legetøj som udstilles til skue for de øvrige MacHipsters nede i coffeeshoppen. Team Apple brillere i flotte produkter og ajourførte teknologier, og de mange Appleholics har efterhånden deres hyr med at få indkøbt samtlige nye produkter som Silicon Valley maskinen spytter ud i flæng.

Mackabler.dk har set en tendens, en voksende tendens blandt tidens forbrugere, hvor det handler om, at gadgeteers vil har mere udstyr til deres udstyr. Nogle virksomheder har gjort det før, givet forbrugeren mere legetøj til deres legetøj, men Mackabler.dk har større planer.

”Drømmen er at tæve Humac og Eplehuset, nu kun Humac eftersom Eplehuset har trukket sig tilbage. Vi er bedre til at vejlede folk, og vi ved hvad vi taler om, så det virker det umiddelbart som en fornuftig drøm. Vi elsker Mac computere, men det kan være dyrt at have en Mac – og det vil vi gøre noget ved.” Siger founder af Mackabler.dk, Anders Kristensen.

Det man står og mangler
Mackabler.dk sørger for, at forberede forbrugerens nyeste Apple enheder med praktiske foranstaltninger og åbenlyse nødvendigheder. Opladere, iPhone kabler, Mini DisplayPort, iPhone covers, iPad covers, tastaturer, bilopladere, optiske drev, Macbook sleeves, iPhone linse og PowerBanks. Og virkelig meget mere.

Listen er lang fordi behovet er stort, og kunderne vil have dét de står og mangler, eller tror de kan komme til at mangle på længere sigt. Men med mange konkurrenter på de teknologiske gadget-jagtmarker, kan det sommetider være besværligt at træde ud fra mængden af legetøjsudbydere.

” Vi sælger produkter med stor efterspørgsel, men vi har mange konkurrenter. Vi differentiere os ved at have ekstrem god service, vi er meget troværdige og personlige. Vi gør rigtigt meget i at rådføre kunderne om hvad de bør anskaffe sig, og hvilke produkter de reelt set er i gang med at købe, købeprocessen er altså meget gennemført og lige til. Vi synes selv at vi giver en meget bedre kundeservice og taler til vores kunder uden at spise dem af med halve sandheder og uden al det bullshit som så mange andre bruger for at undgå at skulle indrømme fejltagelser.” udtaler Anders Kristensen.

Uden bullshit er der plads til udfoldelse. Der går godt for Mackabler.dk, som for tiden sysler med spanske eventyr og international ekspansion. Virksomheden er kommet langt i Spanien, hvor webshoppen står klar til lancering og der skal sælges de første produkter herfra om en lille måneds tid.

Der vurderes, revurderes og der bliver taget beslutninger hos Mackabler.dk, dette har været medvirkende til den nuværende succes med planer om udvidelse. Men det handler også om at designe, målgruppesegmentet til denne type produkter går op i kvalitet, og designet og udtrykket skal helst gerne fremstå overskuelig og clean. Men, kan man til stadighed spise målgruppen af med én type design, bare fordi de er et samlet segment?

” Vi har været forholdsvis heldige med, at få barberet webshoppen og hjemmesiden ned, så alt det unødige design og tekst blev sorteret væk. Vores design og udtryk er moderne og rammer målgruppen rigtigt godt, hvor det er stort set umuligt at lave sådan noget før du har erfaringen herom. Design bliver mere og mere universelt, så det her med design til målgrupper tror jeg bliver vasket lidt ud. Heldigvis er der en masse regler for design, som er super lette at overholde.” udtaler stifter af Mackabler.dk, Anders Kristensen.

Afslutningsvis har vi spurgt Anders Kristensen hvad hans erfaringer er med at starte webshop, og hvilke tips og tricks han mener er essentielle at vide.

• Kom i gang.
• Test alt, og forsøg alt, Men hvis det ikke virker så kom videre.
• Design er vigtigt men ikke alt.
o Altid hvid baggrund, og hvide farver, hvid konvertere altid bedst.
o Købe knappen skal være på skærmen på en 13” skærm, uden der skal scrolle.
o Købe knappen skal være tydelig og adskilde sig fra alt andet.
o Det skal være tydeligt hvor kurven er.
o Ting må ikke bevæge/spille video/musik automatisk.
o Navne, billeder, titler, folk vil vide hvem de taler med.
o Stop med formelt sprog, du taler med rigtige mennesker – ikke politkere.
o Vi holderholder slet ikke alle ovenstående ☺
• Held er for de uforberedte.

Der er plads til leg og alvor, gadgets og nødvendigheder, forbrugeren kan få alt hvad deres respektive MacLove-hjerter kan begærer og holdet bag Mackabler.dk ved hvad de snakker om og de ved hvordan de skal formidle det.

Skriv et svar