Arkiver

Nyheder

VCIC event om venture kapital med gæster

I morgen afholder Venture Capital Investment Competition (VCIC) et arrangement med nogle præsentationer om venture kapital, med overskriften “experiences from both sides in venture capital”. Og både co-founder Peter Michael Oxholm Zigler, Autobutler, og Investment Manager Rasmus Bjerngaard, Northcap, deltager med deres præsentationer.

VCIC er en konkurrence der har været afholdt årligt siden 1998, i tech boblens højde. Den går ud på at give studerende muligheden for at agere venture kapitalister med fiktive fonde i virkelige scenarier.

Organisationen afholder i morgen aften et event om venture kapital, med præsentationer fra aktører på begge sider af bordet, der starter klokken 17.00. Aftenen byder på præsentationer fra Peter Michael Oxholm Zigler, co-founder hos Autobutler, og fra Rasmus Bjerngaard, partner hos Northcap.

Det vindende hold fra VCIC 2014 kommer også at fortælle om deres indsats, og deres rejse til den globale VCIC finale hos University of North Carolina. Bagefter er der gratis drinks og networking.

Da VCIC byder på mad og drinks, vil de gerne have at man tilmelder sig deres event på Facebook, så de ved hvor meget der skal forberedes. På det pågældende Facebook event kan du også se flere oplysninger og agenda for arrangementet.

Hvornår: Onsdag 24. september klokken 17
Hvor: Solbjerg Plads, rum 201

Skriv et svar