Arkiver

Nyheder

Danske Iconfinder lancerer Pro abonnement

Et af de helt spændende danske startups er Iconfinder, en online markedsplads hvor designere kan finde og vælge imellem næsten 400.000 ikoner til deres grafiske projekter. Tjenesten har nu åbnet op for Iconfinder Pro, et abonnement til professionelle designere der har brug for premium ikoner.

Iconfinder bruges allerede af millioner af designere fra hele verden, der gennem tjenestens kraftige søgemaskine kan finde ikoner der passer til netop deres spæcifikke projekt. Iconfinders founder og CEO Martin LeBlanc Eigtved fortæller, at den nye tjeneste er udviklet på baggrund af efterspørgsel fra brugerne.

Læs også: Iconfinder får 9 millioner kr. investering

martinleblancSærligt web bureauer eller andre virksomheder hvor der er større teams med designere og udviklere har efterspurgt denne abonnementstype. I sådanne virksomheder er det ofte bøvlet at låne et kreditkort af projektlederen og håndtere bilag for at købe nogle ikoner,” siger Martin LeBlanc Eigtved til Trendsonline.dk.

Iconfinder Pro løser dette bøvl ved at tilbyde teams fuld adgang til databasens ikoner. Der skal ikke håndteres kvitteringer eller bilag for en dollar her og der, blot en enkelt fast månedlig regning (eller årlig, som giver rabat).

Stærk fortid og lys fremtid

Iconfinder er noget af et stjerneskud i det danske startupmiljø. For tre år siden førte den gode idé og imponerende traction til, at Iconfinder vandt prisen for bedste software idé på Venture Cup. I 2012 blev Iconfinder det første danske startup der modtog investering fra den verdensberømte amerikanske accelerator 500 Startups.

Læs også: Iconfinder bliver første danske startup i 500 Startups

Lanceringen af Iconfinder Pro er blot det første skridt i en videre udvikling af tjenesten.

Produktet er meget simpelt nu, men i løbet af efteråret vil der komme nye fede ting til Pro brugerene – i første omgang en Mac app der gør integration med Illustrator, Photoshop, Sketch og Powerpoint rigtig nemt,” siger Martin LeBlanc Eigtved.

Dem der ikke har brug for fast adgang til hundredetusindvis af ikoner skal ikke være nervøse; pay-as-you-go løsningen går ingen steder. Martin LeBlanc Eigtved fortæller, at for visse brugere passer det meget bedre at købe enkelte ikoner. Dette gælder for eksempel freelancers og andre private.

Trendsonline.dk ønsker Iconfinder tillykke med det fede nye produkt, og vi ser frem til at se hvad der ellers udvikles på hos tjenesten.

1 kommentar

Skriv et svar