Arkiver

Nyheder

18 iværksætterspirer deltager i ideernes “Bigbrother”

Det nytænkende iværksætterprojekt “TRE, TO, ÉN NU!” har nu udvalgt de 18 ildsjæle, som i to måneder skal tænke, spise og sove sammen for at skabe nye virksomheder i Danmark og dermed være med til at fremme væksten.

Projektet TRE, TO, ÉN NU! er et samarbejde mellem Erhvervsstyrelsen og innovationsfirmaet Listen Louder som optakt til Årets Store Vækst- og Iværksætteruge, uge 47. Formålet med projektet er at skabe vækst og nytænkning i måden at starte virksomheder på. Samtidig skal projektet sætte fokus på, at iværksætteri også kan blomstre uden for de store byer.

”Hele TRE,TO,EN.NU! projektet handler om at fokusere på teams frem for idéer. Vi har udvalgt tre teams af seks personer, som vi tror, kan gøre hinanden godt. De gode idéer skal uden tvivl nok komme. Men for succesfulde iværksættere er det rigtige hold helt afgørende,” fortæller serie-iværksætter og idémand bag projektet, Jonathan Løw.

Mangfoldighed er nøglen

De 18 udvalgte er vidt forskellige, og hvor nogle er helt ’grønne’, når det kommer til iværksætteri, har andre erfaring med at starte egen virksomhed. Nogle af deltagerne har meldt sig, fordi de ikke passer ind i den gængse form af uddannelse og jobrytme, og andre opsiger deres job for at være med i projektet.Jonathan Løw

Fællesnævneren for dem alle er, at de brænder for at skabe nyt og for at se det spire.

Vi er meget glade for de teams, der er blevet sammensat. Ud fra det store antal ansøgere har vi fokuseret på at sammensætte tre iværksætter-teams præget af diversitet – både, når det kommer til kompetencer, erfaring, alder, køn etc. Nu er det så op til dem at gøre resten af det hårde arbejde,” forklarer Jonathan Løw.

For at se mere om de 18 deltagere – Klik her!

Hertil skal det også nævnes, at iværksætterprojektet “TRE,TO,EN.NU!” har 50 mentorer tilknyttet, hvor en lang række har stærke rødder til startup miljøet og er aktive inden for “communitiet”, såsom Casper Blom, Morten Larsen, Stine Holmgård & Allan S. Darré.

Læs mere om TRE,TO,EN.NU! iværksætter projektet her!

Om Danmarks Vækst- og Iværksætteruge

Erhvervs- og Vækstministeriet står bag Danmarks Vækst- og Iværksætteruge. Sammen med over 30 private og offentlige partnere sætter kampagnen fokus på vækstområder, der kan skabe job og økonomisk vækst. Kampagnen er en del af Global Entrepeneurship Week, som finder sted i 138 lande.

1 kommentar

Skriv et svar