Arkiver

Nyheder

Med VoiceBoxer taler vi det samme sprog

I følge legenderne talte alle mennesker engang det samme sprog, indtil Babelstårnet satte en stopper for det. Nu skruer startuppet Voiceboxer  tiden tilbage og gør det igen muligt at kommunikere på tværs af sprog og landegrænser.

VoiceBoxer blev lanceret i januar 2014 af CEO og co-founder Sergio Llorian samt COO og co-founder Andrea Baccenetti i samarbejde med Sortedam Ventures. De to foundere mødte hinanden på Copenhagen Business School, mens de var i gang med deres Master of Business Administration.

Læs om et andet Sortedam startup: Opeepl Insights får millioninvestering

Realtime tolkning online

VoiceBoxer er et simultantolkningsværktøj, som kan bruges til at kommunikere på tværs af lande og sprog, hvis du skal holde møde eller give præsentationer for et flersproget publikum. Startuppet har simpelthen tolke siddende klar til at oversætte det, der bliver sagt, når det bliver sagt, og det giver mulighed for interaktion og dynamik i samtalen på tværs af sprogbarrierer.

Samtidig er VoiceBoxers service et prismæssigt bedre alternativ til selv at ansætte en tolk til et møde eller præsentation, og det giver mulighed for til enhver tid at vælge lige det sprog der er brug for.

”Præsentationens publikum kan nyde præsentationen, hvorfra de ønsker, og på det sprog de foretrækker,” fortæller Sergio Llorian om VoiceBoxer.

Sergio Llorian uddyber med, at deres feedback-mekanismer gør, at publikum kan interagere med oplægsholderen. Budskabet af præsentationen vil derfor altid være fuldt ud forstået af publikummet.

Sortedam startup Echo.it får ny CEO

En ny måde at hole møder på

Udover disse præsentationer kan VoiceBoxer også bruges til at holde møder over internettet,. Det kræver altså ikke at alle publikummer er til stede i lokalet.

”Jeg har arbejdet med sprog-service i mange år i US, og jeg har udtænkt måder hvorpå man kan influere moderne teknologi til at lave sprog-servicer mere tilgængelige for fjern- eller omkostningsbevidste firmaer.” Sådan fortæller Sergio Llorian, at han fik ideen til VoiceBoxer. Det er dermed også et oplagt valg for virksomheder, som internationaliserer, men ikke har mulighed for at ansætte en tolk.

VoiceBoxer teamSergio Llorian og partneren Andrea Bancetti har brugt deres erfaringer fra Amerika og Danmark i opstartsfasen. Sergio forklarer yderligere, at en af forudsætningerne for videre udvikling og forbedring af VoiceBoxer er det gode samarbejde, mellem de fire ansatte, som udover de to partnere består af CTO og founder Michael Clausen og Lead developer Kasper Kronborg.

Med det team, forventer Sergio Llorian, at de kan forbedre deres indtægter gennem direkte salg og vigtige partnerskaber, og han er samtidig forhåbningsfuld med virksomheden efter dens allerede nu gode respons. De næste seks måneder skal gå med at udvikle virksomheden.

1 kommentar

Skriv et svar