Arkiver

Nyheder

Salg af Unity kan muligvis være på vej

Det nordiske digitale medie Nordicgamebits.com samler op på rygterne om salget af det danske startup Unity Technologies, der står bag spilmotoren Unity3d. Er rygterne sande, og i så fald hvad vil dette betyde for spilindustrien og det danske startup? Af Jakob Erichsen.

Over de sidste par måneder har der cirkuleret en masse rygter omkring hvorvidt Unity, med alle sine danske og islandske rødder, er til salg. Samtidigt har spekulationerne spredt sig, mest omkring validiteten af rygterne, men også omkring hvad ville salgsprisen så være, hvis rygterne viser sig at være sande? I går aftes brød diskussion ud igen, og denne gang var det CNET der startede debatten.

Rygter eller fakta?
David-Helgason-CEO-of-Unity-Technologies-Thumbnail-1Det hele startede tilbage i juli 2013, da Pocketgamer publicerede en artikel, som afslørede, at Unity muligvis lige havde afslået ettilbud på $750 millioner fra en indtil nu ukendt køber. Det er siden blevet nævnt af VentureBeat at Amazon eller endda Microsoft, kan have stået bag tilbudet, og at det rent faktisk havde været på omkring $650 millioner.

Lyt til vores podcast med CEO og co-founder David Helgason hvor han fortæller om hvad der var op og ned i den sag

Hvorom alting er, så har rygterne indtil videre kun været rygter – eller måske var Unity bare ikke interesseret i at sælge, hvilket nok også er meget sandsynligt. Grundet manglende fakta omkring det mulige salg af Unity faldt diskussionen hurtigt til jorden, hvor den har ligget og ulmet indtil i går aftes, hvor den igen brød ud i lys lue.

NordicGameBits har været i kontakt med CEO for Unity, David Helgason, som imidlertid ikke ønsker at kommentere sagen.

Læs mere om nyheden her.

Skriv et svar