Arkiver

EventsFintechNyheder

Skab succesfulde crowdfunding kampagner med HeartReacher

Mandag d. 27. oktober kan du få indsigt i, hvordan din virksomhed kan benytte crowdinvesting som investeringsform til Copenhagen Crowdfunding Meetup. HeartReacher har inviteret iværksættere fra Lovetagged og Virtuous Vodka til at fortælle, hvordan de har faciliteret succesfulde crowdinvestingkampagner.

Crowdinvesting og alternative finansieringsformer har de sidste år fået stadigt mere opmærksomhed i Danmark fra presse, politikere, iværksættere og investorer. Men sammenlignet med udlandet, hvor crowdinvesting efterhånden er en etableret finansieringsform, er der stadigt store udfordringer med at indføre crowdinvesting i Danmark. Til det næste Copenhagen Crowdfunding Meetup faciliteret af HeartReacher kan du få mere viden om netop denne investeringsform, og hvordan din virksomhed kan bruge det.

Læs også: Lovetagged crowdfunder en menneskelig vinkel på match making

Crowdfunding kræver hårdt arbejde

HeartReacher rådgiver iværksættere med både equity crowdinvesting og reward baseret crowdfunding. Siden foråret 2014 har virksomheden hjulpet startups med at rejse mere end 2 millioner kroner. Herunder Lovetagged, der blev finansieret i september med hjælp fra 39 internationale investorer. Udover Christian Gabriel består HeartReacher af Casper Arbøll. Begge har tidligere erfaring fra den svenske crowdfundingplatform FundedByMe.

Læs også: Den succesfulde crowdfundingkampagne #smwAirtame

”Det seneste år har der været en positiv udvikling omkring crowdfunding i Danmark. Flere iværksættere og investorer er blevet opmærksomme på de alternative finansieringsformer. Vi har imidlertid manglet nogen, der kan hjælpe iværksættere med at forstå og udnytte potentialet,” siger Christian Gabriel og fortsætter:

“Mange undervurderer den arbejdsindsats, det kræver at facilitere en succesfuld crowdfunding kampagne. Det er ikke en let opgave, bare spørg Airtame eller Robocat. Vi vil bidrage til flere succeshistorier med crowdfunding for danske virksomheder. Derfor har vi etableret HeartReacher.”

Tilmeld dig her

Hvis du er interesseret i at høre mere om Heartreacher eller søger rådgivning om crowdfunding kan du skrive til dem på deres website eller følge dem på Facebook.

Hvor: Rocket Labs, Hejrevej 30, 2400 København NV
Hvornår: Mandag d. 27. oktober 16.00-18.00
Læs mere: Meetup.com

1 kommentar

Skriv et svar