Arkiver

Nyheder

StartupVille.dk er et Q&A site for danske iværksættere

StartupVille.dk er et nyt Q&A site for danske iværksættere. Formålet er at bygge et community af mennesker, der sammen kan løse hinandens problemer og spørgsmål.
mark_ahlehoff_rasmussen
Har du brug for at få afklaret nogle spørgsmål omkring at komme i gang, eller sidder du inde med viden og ekspertise, der kan hjælpe andre? Så kan du registrere dig på StartupVille.dk, hvor danske iværksættere stiller og svarer diverse spørgsmål.

Vi kommer længst ved at hjælpe hinanden

StartupVille.dk bygger på tanken om, at vi kommer længst, hvis vi deler vores viden med hinanden. Forummet er bygget op omkring et point- og badgesystem, så brugere, der skriver meget, automatisk får flere beføjelser i forummet.

“Hjemmesiden byder på et forum, hvor du med at svare andres spørgsmål kan optjene points og badges. På sigt skal disse points give dig muligheden for at vinde lækre præmier fra vores sponsorer,” siger medstifter Mark Ahlehoff Rasmussen til Trendsonline.dk, der også fortæller, at det på sigt er meningen at tilknytte Mitfirma.dk, som skal være en stor værktøjskasse for iværksættere.

Allerede nu er der en IOS app på vej, så StartupVille.dk er lige ved hånden.

startupville

Det er gratis at oprette sig som bruger på StartupVille.dk, uanset om du har brug for at stille spørgsmål, eller om du vil stå til rådighed med kvalificerede svar.

Tjenesten er i øvrigt på udkig efter 2-3 unge iværksætter, der er interesserede i at fungere som daglige motorer på sitet. Er det noget for dig? Så skriv til ma@startupville.dk.

1 kommentar

  • Lyder da spændende – men savner en vinkel på forskellen mellem dem og eksempelvis Amino, som jo har markedspladsen herfor i dag og ligeledes på mange områder er gratis.

Skriv et svar