Arkiver

Nyheder

LoveTagged crowdfunder deres netværksvinkel på match-making

Har du haft traumatiske oplevelser med online dating eller blind dates? LoveTagged er en ny tjeneste, der giver afkald på algoritme-baseret matchmaking, og lader det være op til dem der kender dig bedst. Endnu et niche-datingsite popper frem i Danmark.

LoveTagged, som i øjeblikket eksisterer som en Facebook app, er en platform som giver brugerne muligheden for at lege “Kirsten Giftekniv”. I stedet for at indsamle informationer om alder, interesser, osv. og smide dem ind i en algoritme for at nå frem til teoretisk gode matches, lader platformen den komplicerede sag at matchmake være op til folks venner.

En mere menneskelig vinkel på match-making

LoveTagged er udviklet af Christian Majgaard, som oprindeligt fik idéen til sin brors bryllup. Brudeparret var nemlig oprindeligt blev introduceret for hinanden af forloveren. Christian forklarer, at dates baseret på personlig matchmaking af fælles venner har en højere sandsynlighed for succes end ved andre metoder.christian_majgaard

LoveTagged er en mere menneskelig vinkel på match-making end de algoritmer, som de fleste dating sites baserer sig på. Grundlæggende er idéen, at dine venner kender dig bedst, og måske endda bedre end du selv er i stand til at formulere på et dating-site,” siger Christian Majgaard.

Incitamentet er åbenlyst for singlebrugere: muligheden for at finde en god partner. For tjenestens matchmakers tilbydes der ekstra incitament, udover den intrinsiske glæde og spænding over at matche sine venner. Brugere bliver belønnet med præmier der udløses ved optjening af point. Jo mere succes dine matches oplever, des større chancer har du for at vinde præmer i form af eksempelvis gavekort og rejser.

Equity crowdfunding kampagne på FundedByMe

LoveTagged er allerede lanceret som en app på Facebook, men platform-uafhængige og mobile versioner er under udvikling. Til denne udvikling, og videre udvikling af platformen i sin helhed, søger LoveTagged lige nu finansiering på equity crowdfunding platformen FundedByMe.

Mennesker og relationer er kernen i vores service, og derfor finder vi det naturligt at give vores brugere muligheden for at blive en del af LoveTagged. Crowdfunding er en demokratisk og social form for investering, som rammer vores kerneværdier bedre end ved venture kapital eller bankfinansiering,” siger Christian Majgaard.

På FundedByMe kan individuelle brugere investere ned til kr. 5.000 i LoveTagged og andre koncepter. Ved at åbne op for investering i LoveTagged af mange enkelte investorer, håber Christian at opbygge et hold ambassadører for tjenesten, som alle har en personlig interesse i at sprede budskabet.

Equtity crowdfunding er en ung alternativ finansiering af et startup, og hvis LoveTagged når sit mål, bliver det spændende at se hvordan konceptet vil udvikle sig og blive taget imod. Denne netværkstilgang til matchmaking kunne give LoveTagged mulighed for at skabe en service med en høj viral effekt.

Læs mere om hvordan de alternative finansieringer vinder frem, om equtiy crowdfunding platformen FundedByMe, og om hvordan Trendsonline skrev om, at danskerne niche-dater som aldrig før.