Arkiver

Nyheder

Ny dansk platform vil øge beskæftigelsen i Danmark

I går lancerede den danske iværksættervirksomhed, HandsOn.dk, deres indledende tilmeldingsliste. På blot én dag har de modtaget flere hundrede tilmeldinger. Om få uger vil de første brugere tjene penge på at udbyde deres evner til deres naboer. Af Pia Ella Elmegård.

HandsOn er en platform der giver alle med evner muligheden for at udbyde dem til resten af landet. Hvis du er en færdigudlært stylist eller frisør, er der ingen grund til at skulle investere i en salon, når der er tusinder af bryllupper, der skal bruge dig on-location.

MiladAvaz“Er du nyligt udlært håndværker, der står uden arbejde, hvorfor så spilde din dyrebare tid på at markedsføre dig selv, når HandsOn kan skaffe dine kunder og administrere dine opgaver?” spørger co-founder Milad Avaz, og forklarer videre motivationen bag den nye platform

“Det handler om at give alle muligheden for at bruge deres talenter.”

Milad Avaz, der også arbejder i den deleøkonomiske iværksættervirksomhed MinbilDinbil, har i de sidste måneder sammen med sin bror Misam Avaz, gjort klar til at lancere deres beta.

Læs også: Dansker er bedre til at dele.

Et politisk budskab om en fremtid med flere indtjeningskanaler

På trods af at platformen ikke har en politisk profil, tangerer den unægteligt en politisk problemstilling, for HandsOn.dk er ikke kun for ledige og studerende der mangler en primær indtægt.

“Faktisk tror vi på, at folks indtjening bør diversificeres så vidt muligt. Fremtiden byder på mindre jobsikkerhed, hvad end det er en rød eller blå regering, og det er netop denne tendens, der gør, at vi ser folk udleje deres biler og lejligheder på digitale platforme,” siger Milad Avaz og fortsætter

“Det drejer sig om at fjerne risiko fra ens indtjeningskapacitet – og det er præcis det søm, som HandsOn.dk hamrer i.”

Læs også: Deltag i Startup Borgen 2014 denne weekend.

Fokus på de fysiske serviceerhverv

På HandsOn.dk fremgår det tydeligt, at det er fysiske serviceerhverv såsom børnepasning, dyrepasning, håndværk, rengøring og ærindehjælp, som platformen vil fokusere på.

“Det er oftest de fysiske serviceerhverv der har det sværest med at finde salgskanaler, netop fordi de er så lokalt forankret. Der tror vi, vores indsats vil få mest mulig udbytte,” forklarer Milad Avaz.

De to brødre bag HandsOn.dk forventer at invitere de første brugere ind i varmen inden for et par uger, men vil derefter arbejde hårdt mod at gå fuldt live til starten af 2015.

Skriv et svar