Arkiver

NyhederSlush

Tag til SLUSH med #CPHFTW og 40 % rabat

Den gigantiske finske event SLUSH, som fokuserer på at introducere Europæiske og Asiatiske startups for interationale investorer, erhvervsledere og medier, er klar til af afholde 2014 udgaven den 18. – 19. november. #CPHFTW inviterer dig til at tage med dem nordpå, med rabat. Af Tina Søndergaard. Foto: Jussi Hellsten.

På årets event kan du møde en masse spændende talere lige fra vores egen Mikkel Svane fra Zendesk til Nikolaj Nyholm fra Sunstone Capital, Senior Innovation Advisor for Unicef, flere repræsentanter fra Facebook og mange, mange flere. Se årets agenda her

Der er med andre ord lagt op til en af årets mest veloplagte konferencer i startup- og techbranchen.

Tag til SLUSH med #CPHFTW

Hvis du har fået lyst til at tage en sviptur til Finland, men endnu ikke har sikret dig en billet, så kommer her en ekstra grund til at få købt billetten. #CPHFTW har nemlig sikret 40 % rabat på “Conference passes” og “Company passes” med rabatkoden: DAES2424.

Der er kun få billetter tilbage så skynd dig at tilmelde dig her.

13190953873_ee79da2da3_m

#CPHFTW er med i eventets “eco-system panel” og vil derfor gerne arrangere et meet-up for de danske deltagere på SLUSH. Hvis du skal med, så send en mail til jh@cphftw.dk, så arrangerer Jasenko mødet.

Hvis du ikke skal med, eller hvis du løbende vil følge med i, hvad andre deltagere synes om eventet, kan du følge med på #slush14.

Skriv et svar