Arkiver

BusinessNyheder

Hello World Mobile skifter navn og lander millioninvestering

Den danske televirksomhed Hello World Mobile har for kort tid siden taget navneforandring til onomondo, og har efterfølgende modtaget en stor millioninvestering fra Sealand Capital A/S og MarkedsmodningsfondenAf Louise Løvendahl Johansen

Hele $1,5 millioner lyder den samlede kapitalrejsning på, som skal fremme onomondo’s unikke mobil-routnings-teknologi og føre den ud i verden.

Onomondo, der tilbyder roaming- og routningsløsninger til operatører globalt, arbejder på en ny og bedre løsning, der kan erstatte den roaming-teknologi, som pt. bliver brugt af teleselskaber verden over.

Michael Bak, CEO og Co-founder hos onomondo, fortæller:michael_bak_

“Vi er de første i verden til at have fundet løsningen på, hvordan man fjerner roaming rent teknisk mellem to forskellige mobilnetværk, og vi er utroligt glade for nu at have fundet den rigtige investor, der kan hjælpe os med at få teknologien gjort global.”

Læs mere om Onomondo/Hello World Mobiles produkt: Danske IT-iværksættere bag ny revolutionær telesoftware

Gode fremtidsmuligheder med onomondo

Søren Ammundsen, Investment Manager hos Sealand Capital A/S, kan tydeligt se fremtidsmulighederne i en alternativ løsning til roaming.

Søren Ammundsen“Som privatpersoner kender vi alle til problemet med roaming, når vi eksempelvis er på ferie i udlandet”, forklarer Søren Ammundsen og fortsætter:

“Det bliver hurtigt en dyr fornøjelse, og mange vælger derfor helt at slå telefonen fra. Med onomondo’s teknologi kan roaming helt elimineres, til stor gavn for forbrugerne -og vise vejen mod et stort uudnyttet potentiale for operatørerne.”

Det er især ved udlandsrejser, mobilforbrugerne bliver taget ved næsen af de høje priser. Selvom mobilselskabet 3 prøver at gøre op med de dyre priser, sigter onomondo efter helt at afskaffe roaming.

Onomondo vil gå globalt

Investeringen fra Sealand Capital A/S og Markedsmodningsfonden på lige knap 9 millioner kroner hjælper yderligere onomondo’s ønske om at udforske det globale marked.

“Vi ser rigtig stor interesse fra flere kontinenter for vores løsning, der hjælper teleoperatører af alle størrelser med at kunne kombinere deres netværk, skære omkostninger væk og bygge nye produkter til deres kunder. Roaming er jo en global udfordring,” siger Michael Bak.

Den globale mulighed er også en af grundende til, at  Sealand Capital A/S valgte at støtte op om projektet.

“Vi ser et kæmpe globalt potentiale i onomondo” siger Søren Ammundsen og fortsætter:

“Som investorer kigger vi altid efter startups, der har potentialet til at vende op og ned på en eksisterende sektor. Onomondo har med deres unikke teknologi samt deres stærke, dynamiske og kompetente team lige præcis det potentiale.”

Kommende udfordringer

Roaming har været en del af det globale telemarked i en lang årerække, og der skal store kræfter til at skubbe det ud af kurs. Det københavnske onomondo-team har altså en stor udfordring foran sig. Men med ny investorkapital og en godt produkt behøver det ikke at være en umulig udfordring.

 

Skriv et svar