Arkiver

Nyheder

Bagom DukaPC: Alle kan komme i tvivl

”Alle kan komme i tvivl, når de enten skal starte en ny virksomhed eller digitalisere en eksisterende. Der vil altid være 1000 grunde til ikke at gøre det. Netop derfor er tvivl ikke en grund til at give op. Faktisk kan tvivl være en god ting: Den kan guide dig i den rigtige retning, og få dig til at stille de rigtige spørgsmål” Af Mia Grosen

Ovenstående citat er taget fra Watify’s hjemmeside – et nyt EU initiativ, der har til formål at imødekomme den tvivl, der kan opstå hos nye og eksisterende virksomhedsejere. Én af de virksomhedsejere, der kan nikke genkendende til følelsen af tvivl, er Erik Hougaard, CEO hos it-virksomheden DukaPC. Ikke nødvendigvis i den ofte omtalte startup-fase men også senere. Senere når der også er medarbejdere at tage hensyn til.

Vil du læse mere?

Kender du selv til følelsen af tvivl som iværksætter, eller vil du blot læse mere om emnet? Og ikke mindst lære mere om, hvordan du kan komme den berømte tvivl til livs? Så læs hele historien og Erik Hougaard og DukaPC her.

Artiklen er på engelsk og udgivet i samarbejde med DI ITEK som en del af vores content-partner program.

2 kommentarer

Skriv et svar