Arkiver

Content PartnereIværksætterlivNyheder

Gert Sylvest fra Tradeshift: Tro på dig selv!

”Alle kan komme i tvivl, når de enten skal starte en ny virksomhed eller digitalisere en eksisterende. Der vil altid være 1000 grunde til ikke at gøre det. Netop derfor er tvivl ikke en grund til at give op. Faktisk kan tvivl være en god ting: Den kan guide dig i den rigtige retning og få dig til at stille de rigtige spørgsmål.” Af Mia Grosen

Ovenstående citat er taget fra Watify’s hjemmeside – et nyt EU initiativ, der har til formål at imødekomme den tvivl, der kan opstå hos nye og eksisterende virksomhedsejere. Spørger man Gert Sylvest, CTO hos den succesfulde virksomhed, Tradeshift, er der især én form for tvivl, der er vigtig at arbejde med; tvivlen på dig selv som iværksætter.

Ifølge Gert Sylvest handler livet som iværksætter mere om at tro på sig selv og sine evner inden for det område du arbejder i. Og når tvivlen banker på – og det gør den – er det bydende vigtigt at have en stærk vision for sit koncept.

Læs også: Bagom DukaPC: Alle kan komme i tvivl

Vil du læse mere?

Kender du selv til følelsen af tvivl som iværksætter, eller vil du blot læse mere om emnet? Og ikke mindst lære mere om, hvordan du kan komme den berømte tvivl til livs? Så læs hele historien om Gert Sylvest og Tradeshift her.

Artiklen er på engelsk og udgivet i samarbejde med DI ITEK som en del af vores content-partner program.

Læs også: Martin LeBlanc fra Iconfinder: Slip kontrollen!

Skriv et svar