Arkiver

E-handel

Video Hangout med David Lorentzen – Facebook annoncering for e-handlere

Shopsonline har for første gang i dag prøvet kræfter med et Google Hangout. Vi har inviteret David Lorentzen, founder af Socialization i den varme stol, som kunne fortælle os omkring facebook annoncering for e-handlere. Vi oplevede dog lidt tekniske problemer i starten, men 3 min. inde i videoen fik vi styr på lyden. 

Se viden nedenfor og hør omkring hvordan du kan bruge salgstragte, så du rammer din målgruppe og ikke mister dine hjemmesidebesøgende efter 180 dage. Derudover vil du i videoen kunne se hvordan du konkret kan bruge dine e-mailadresser til andet end nyhedsbreve og hvordan man bruger Adcreative Tool.

God fornøjelse!

Læs også: Vi spørger eksperten – hvad er muligt med Facebook Marketing.

Skriv et svar