Arkiver

Coworking spacesNyheder

Mindpark kåret som et af de 11 mest eksotiske coworking spaces – i verden!

Kontorfællesskabet Mindpark blev kåret som et af de 11 mest eksotiske kontorfællesskaber i verden af ITworld. It was the only place in Europe to make the list. Af Pia Ella Elmegård.

Der opstår stadigt flere og flere kontorfællesskaber i de nordiske byers iværksættermiljø der vokser og modner.

Alene i København er der skudt tre nye kontorfællesskaber frem det seneste år, der fokuserer (primært på digitale og tech) iværksættere, og det største netop er blevet annonceret med åbning i 2015; Rainmaking Loft CPH.

Læs også: Rainmaking Loft vil være det største.

Et af de første

Mindpark er lokaliseret i den svenske by Helsingborg og har eksisteret siden 2007 og rebrandede i 2011 på anledning af serieiværksætteren Karsten Deppert.

“It feels really great to be highlighted by ITworld, being compared to cool places from all over the world,” siger CEO Sanna Kahlström til Øresund Startups

Se artiklen her

Mindpark, der blev startet med navnet SHIP, var allerede tilbage i 2007 et kontormiljø ulig andre. I 2011 købte Karsten Deppert lokalerne, og det har siden ekspanderet til over 2500 kvm under det nye navn Mindpark.

“Mindpark is an extraordinary coworking space, and it is great to get recognition like this,” says a proud Karsten Deppert.

Siden 2013 har det kreative makerspace CreativeLab også haft deres daglige gang i det unikke kontormiljø i Helsingborg.

Visit Mindpark December 4th for StartupÖl

Mindpark er i konstant forandring og ligesom det har ændret sig over de seneste 7 år, vil det blive interessant at se, hvordan det udvikler sig over tid – både som kontorfællesskab og som eventspace.

Og hvis du ikke tror ITworld, så tag ud og besøg det eksotiske kontormiljø på torsdag den 4. december, når Mindpark hoster StartupÖl.

Register for SartupÖl @Mindpark here

Udover det svenske Mindpark er kontorfællesskaber i Thailand, New Zeeland og Argentina også på listen. Se den allesammen her.

1 kommentar

Skriv et svar