Arkiver

EventsFintechNyheder

Magick vinder IBMs “Peoples Choice Award” i London

Magick.nu suser frem med flotte resultater og priser til diverse iværksætter-konkurrencer. Denne gang blev iværksættervirksomheden kåret som “Peoples Choice” i den europæiske IBM Smartcamp konkurrence i London. Af Pia Ella Elmegaard

Den danske online platform til valutahandel Magick.nu vandt sidste år en pitch konkurrence til Nordic Venture Forum, den bedste præsentation sammen med Coinify til Accelerace Investor Day 2014 og de blev ekspertpanelets udvalgte ved den lokale udvælgelse til IBM SmartCamp Nordic sammen med Onomondo (tidligere Hello World) og Rushfiles.

Magick_IBM

Nu har de så vundet endnu en titel denne gang som folkets darling ved IBM Smartcamp Europe.

Læs også: Tre stærke danske startups udvalgt til den nordiske IBM SmartCamp.

Blev styrket på deres business case

Magick vandt ved den nordiske konkurrence blandt andet to feedback sessioner med mentorer fra IBM, som har hjulpet dem med at blive skarpe på deres pitch.

Mikael Breinholst, CEO og medstifter af Magick forklarer: “At vinde SmartCamp Nordic 2014 gav os rigtig meget feedback på, hvordan vi skal præsentere vores business case. Det vil vi kunne bruge i de kommende måneder, når vi begynder forhandlingerne med mulige forretningspartnere i mæglerbranchen så vel som venture investorer.” 

Ved den europæiske  konkurrence blev Magick kåret som den absolutte publikumsfavorit.

Lyt også: Podcast #126 med Anton Hughes og Mikael Breinholst – Magick.nu.

Derfor er Magick en vindervirksomhed

Magick har som nævnt vundet en hel del priser i de forgangne måneder, men hvad er det, der gør, at opstartsvirksomheden er så attraktiv? IBMs Ecosystem Development Executive, Jan Thomsen har sit eget bud på dette:

“Magick er det perfekte eksempel på en “disruptive” virksomhed, som har potentiale til at ændre en hel industri. Løsningen er “født i skyen”, global og de potentielle side-gevinster i Analytics og slut-bruger interaktionen er enorme. Det, kombineret med et stærkt team, gør Magick til en meget lovende spiller på fremtidens marked.”

Se interviewet med medstifter og CEO Mikael Breinholst, efter Magick vandt prisen til IBM SmartCamp Nordic.

Du kan også se Magick.nu explainer-videoen herunder

https://www.youtube.com/watch?v=oxb-8AnsAmI&feature=youtu.be

1 kommentar

Skriv et svar