Arkiver

EventsNyheder

WriteReader vinder European Venture Contest Award

Danske WriteReader med Babar Baig i front forsvarede deres hæderbevisning fra Nordic Venture Forum ved den Europæiske finale European Venture Contest den 9. december. Af Tina Søndergaard.

I starten af november blev WriteReader, appen der hjælper børn med at blive bedre til at læse og skrive, hædret ved Nordic Venture Forum med prisen for bedste præsentation. Det titel har de nu forsvaret ved den europæiske finale European Venture Contest, som løb af stablen i Düsseldorf i sidste uge.

Læs også: Appen WriteReader vil gøre børn bedre til at læse og skrive

Succeser og fiaskoer

Det er CEO og medstifter Babar Baig, der står i spidsen for teamet i kraft af sin erfaring med app-udvikling og startup-iværksætteri. WriteReader_BabarBaigSammen med lærer og udvikler af læringsværktøjer, Janus Madsen har han opbygget et solidt startup, som allerede har flere succeser bag sig.

Selvom virksomheden i maj i år måtte lukke deres crowfundingkampagne på FundedByMe uden at have opnået den nødvendige finansiering, så har virksomheden rejst sig igen.

Læs også: WriteReader skiller sig ud og udvider sit marked

Blandt andet blev WriteReader også i maj inviteret en tur til Det Hvide Hus i Washington til en snak med Obamas chefrådgiver for Internet, Innovation and Privacy, David Edelman. Her luftede rådgiveren muligheden for at inkludere Big Data i undervisningen i de amerikanske skoler.

Læs også: Danske WriteReader i dialog med Obamas rådgiver

Skriv et svar