Arkiver

Nyheder

HackBeat vil disrupte musikbranchen – du kan være med

I det nye år præsenterer Founders House i samarbejde med Conferize og Innovationsnetværket Dansk Lyd musikbranchen for det første HackBeat Copenhagen, som skal hacke branchen, der så småt er ved at finde sin plads i den digitale tidsalder. Af Tina Søndergaard Thorsen.

Den 5. januar starter det første HackBeat Copenhagen, som skal skabe innovative løsninger og disrupte musikbranchens nuværende teknologiske trends og forene musik og teknologi på nye kreative måder.

Læs også: Linkfire går efter musikbranchen

Fokus på brugerdrevet innovation

Under alle tre workshops lægger Jesper Vestergaard, co-organisator af HackBeat Copenhagen og medstifter af Conferize, stor vægt på at de ideer der bliver Jesper Vestergaardudviklet skal være 100 pct. brugerdrevne, og at der kommer et bredt spektrum af produkter ud af hacket. Det kan være alt lige fra live optrædender og nye instrumenter til online services.

For at få gang i ideprocessen har han sat rammerne omkring tre konkrete teamer: Opdagelsen af ny musik og det at lytte til musik. Ny lyd, instrumenter og understøttende teknologi, samt live optrædender og gengivelse af musik.

Læs også: Vækstfabrik vil skabe Europas bedste udviklingsmiljø for lydiværksætteri

Alt det praktiske

Hacket sker over tre workshops fordelt over tre mandage i januar og februar, så der skulle være tid nok til at udvikle en levedygtig idé og samle den nødvendige indsigt, der skal til for at starte et projekt. De tre workshops vil have følgende indhold:

Den 5. januar: workshop #1. Her vil deltagerne blive inddelt i teams og de første ideer vil blive pitchet. Herefter begynder selve hacket.

Den 26. januar: workshop #2 Her er der mulighed for at få sparring på sit hack og den første demo-runde vil finde sted.

Den 16. februar: workshop #3 Hackingen afsluttes og de endelige produkter vises frem i den store finale.

Tilmeld dig her og følg eventet på #hackbeatcph.

Arrangørerne inviterer alle interesserede til at deltage inden for følgende tre kategorier: Udviklere, hackere og andre tekniske genier; designere, kreative og idé-mænd; musikere, kunstnere og producere.

Hele eventet koster 100 kr. og inkluderer entré alle tre dage samt mad og drikke.

Alle tre meetups finder sted i Founders House, Njalsgade 19D på Islands Brygge.

Skriv et svar