Arkiver

Nyheder

Find din guide til fodboldrejsen på ny platform

Claus Bermann, specialist i Online Marketing, står bag ny platform; VisitFootball.dk, der giver fodboldinteresserede en guide til fodboldrejser og fodboldbilletter verden over. Af Louise Løvendahl Johansen

I efteråret 2014 introducerede Claus Bermann et nyt startup; VisitFootball.dk. På VisitFootball.dk kan fodboldinteresserede læse guides og blogindlæg fra fodboldrejser verden over.Claus Bermann

”Formålet er at udbrede kendskabet og lysten til at tage på fodboldrejser, blandt danskerne. Derudover vil vi gerne promovere rejser og fodboldoplevelser i lande og byer, som traditionelt ikke har været så besøgt,” siger Claus Bermann, stifter af VisitFootball.dk.

Læs også: 6.000 dansker elsker fodbold – og Tonsser

Drager inspiration fra hele fodbolddanmark

Claus Bermann der selv er stor fodboldelsker, har gode forbindelser i det danske fodboldmiljø, hvor han henter inspiration fra.

“Vi har generelt har et godt forhold til en masse mennesker i det danske fodboldmiljø, dvs. fanklubberne, rejsebureauerne, journalister og andre websites/blogs om fodbold. Vi vil gerne være en neutral og objektiv site, hvor man altid kan søge uvildig information omkring den fodboldklub man gerne vil rejse ud og se,” fortæller Claus Bermann.

Rejseguides og blogindlæg

På VisitFootball.dk kan der læses om rejseguides til nogle af de største fodboldbyer i verden, herunder Burrussia Dortmund, Manchester United, Real Madrid og FC Barcelona. Her får læserne en detaljeret beskrivelse af hvad fodboldrejsende kan forvente af turen og info om den pågældende klub og stadion.

Claus fortæller, at med tiden er det ikke kun de store klubber der kan findes rejseguides til. Lige nu bliver denne del af hjemmesiden udviklet, så brugerne kan finde guides til fodboldrejser, uanset hvor rejsen går hen.

Derudover findes der en rejseblog, hvor brugerne kan læse om andres fodboldrejse-oplevelser, og selv få inspiration til den næste rejse. En artikel fra d. 31 december 2014, gav VisitFootball.dk et kæmpe boost til deres brugerniveau.

“Vores mest opsigtsvækkende artikel på vores rejseblog indtil nu er historien om en fodboldfan der så 100 kampe I 2014. Historien gav os 2000 besøgende på to dage og den blev delt over 50 gange på Facebook,” fortæller Claus Bermann.

Læs artiklen her: Fra Maracanã til Millerntor: Fodboldfan så 100 kampe live i 2014

Desuden tilbyder VisitFootball.dk en liste over tre rejsebureauer i Danmark, der tilbyder fodboldrejser. Og der er efter sigende, flere samarbejdspartnere på vej.

Fremtidsplaner om mere transparens

Udviklingen af VisitFootball.dk er kun lige begyndt, og stifter Claus Bermann har flere idéer i ærmet.

Det næste store skridt, er at gøre VisitFootball.dk til en sammenligningsportal, hvor fodboldrejser og fodboldbilletter sammenliges fra forskellige sites.

”En del af planerne er at tilføje en søgefunktion, så man kan søge i fodboldrejser blandt rejsebureauer og sammenligne priser. En slags momondo.com for fodboldrejser,” forklarer Claus Bermann.

Og rejsen med VisitFootball.dk stopper ikke her, der er mange planer for fremtiden, men hvad det konkret handler om, vil Claus Bermann ikke ud med endnu.

visitfootball.dk

Skriv et svar