Arkiver

EventsNyheder

Ugens events du ikke må gå glip af

De resterende tre dage af arbejdsugen byder på et utal af cool events og konferencer, som man næsten skal skamme sig, hvis man ikke er med til. Redaktionen har udvalgt fire essentielle arrangementer, som vi synes, du skal vide noget om. Af Tina Søndergaard

28. – 30. januar: Startup Safary Berlin

Hvis du nu alligevel skulle en tur forbi Tyskland de næste dage, kunne det være interessant at tage turen forbi Startup Safary i Berlin. Her slår en lang række berlinske startups dørene op for offentligheden og inviterer inden for til foredrag, workshops, rundvisninger og rekrutterings-arrangementer.

Tilmelding til safariet er lukket for iværksættere og investorer, men hvis man deltager som jobsøgende, er det stadig muligt at registrere sig som deltager.

Find en oversigt over dagenes arrangementer og tilmeld dig her.

Lær mere om arrangementer i denne video.

29. januar kl. 18.30 – 21.30: FuckUp Nights #2

Torsdag aften kan du møde tre af det danske startup-miljøs mest markante personligheder til en åbenhjertig snak nicolaj_hojerom at skulle så grueligt meget igennem, inden man får succes med et startup.

Hør investor og iværksætter Nicolaj Højer Nielsen fortælle om de seks virksomheder han har startet, -og om hvad der gik galt. Du får også tips og tricks til, hvordan du undgår at begå de samme fejl, som han gjorde.

Dernæst vil medstifter af LanguageWire og angel investor Thor Angelo fortælle om en af de virksomheder, han har fejlet med. Med en track-record på 15 virksomheder bag sig, hvoraf kun 5 eksisterer i dag, er det altså en mand, der ved, hvad han snakker om, når det kommer til FuckUps!

daniel lauersenSidst men absolut ikke mindst kan du møde vores helt egen Daniel Laursen, stifter af Trendsonline.dk og BetaBits. Hør ham fortælle om den software-virksomhed, han stiftede inden Trendsonline-tiden, som fik investeringer for millioner, men som alligevel gik konkurs på bare tre år.

Eventet finder sted på KPH Projects i København SV. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt. Du kan tilmelde dig her.

Læs også: Serieiværksætter Nicolaj Højer Nielsen: Sådan får du funding

29. januar kl. 15.30 – 20.00: Accelerace Investor Day 2015

To gange om året afholder Accelerace deres Investor Day for en række udvalgte startups fra deres acceleratorprogram og mere end 70 investorer fra ind- og udland.

Denne gang har Accelerace udvalgt 12 startups, som skal pitche deres ide for investorerne for at finde en vinder . Blandt denne rundes pitchende startups er blandt andre Brain+ og Greenticket, som vi tidligere har omtalt her på Trendsonline.dk.

Det er gratis at deltage i eventet, som finder sted på DOCKEN i København. Tilmelding kan ske her.

Læs også: Greenticket gør digitalt billetsalg super enkelt

30. januar kl. 16.00: NextNord

Fredag eftermiddag byder NextNord-netværket velkommen indenfor i JCDs lokaler på Systemvej i Aalborg til en Jørgen Bønsdorffsnak med serieiværksætter Jørgen Bønsdorff, der udover at være CEO i JCD også er partner i Fandanko og bestyrelsesmedlem i GESTUS nord.

Arrangementet er særligt for digitale iværksættere i Nordjylland. Det er gratis at deltage, til gengæld er tilmelding bindende. Du kan tilmelde dig eventet på facebook via dette link.

Læs også: 6 råd fra Thor Angelo

Skriv et svar