Arkiver

Nyheder

GoMore samarbejder med Q8 og giver gratis kaffe til deres medlemmer

Samkørselsplatformen GoMore indgår samarbejde med Q8 og tilbyder deres medlemmer gratis kaffe. Til gengæld får Q8 ekstra kunder i butikkerne, som til gengæld måske køber andre varer. Af Niklas Joensen

GoMore har indgået en aftale med Q8 og tilbyder nu deres medlemmer gratis kaffe på turen. Et samarbejde, der fra GoMore’s side er blevet sat i værk for at skabe mere værdi for GoMore’s medlemmer rundt om delebils- og samkørselsplatformen, hvilket i sidste ende kan betyde flere medlemmer til GoMore.matias_dalsgaard

Vi har som ambition, at det skal være billigt, men også nemt og sjovt, at rejse med GoMore,” udtaler CEO og medstifter Matias Døl Dalsgaard.

Læs også: Samkørselsplatformen GoMore når 200.000 brugere

Forretningsmæssig aftale der giver mening for begge parter

Aftalen mellem GoMore og Q8 er en simpel byttehandel mellem to virksomheder, med fordele for begge virksomheder. Hvor fordelen for GoMore måske er åbenlys, er fordelen for Q8 mere subtil omend ligetil; aftalen lægger nemlig indirekte op til, at Q8 skal drage fordel af de ekstra kunder, der kommer i butikken.

Vi er glade for, at vi kan give vores medlemmer gratis kaffe, og Q8 er lige så glade for initiativet. GoMore’s medlemmer får gratis kaffe, og Q8 får flere kunder i butikken,” siger Matias Døl Dalsgaard.

Med tanke på, at der er mere end 140 Q8 stationer og over 200.000 medlemmer af GoMore er der skabt grundlag for meget gratis kaffe, men måske også for, at de ekstra kunder i butikken bliver fristet af nogle af Q8’s andre tilbud.

Læs også: GoMore lancerer leasingkoncept

Gratis kaffe til at varme sig på skal give glade medlemmer

For at få den gratis kaffe skal man fremvise en værdikupon på en af Q8’s tankstationer. Værdikuponen får man når man booker et lift eller en lejebil på GoMore.dk. Til gengæld for får man kvalitetskaffe for 0 kroner. GoMore satser på at den gratis kaffe vækker succes hos medlemmerne, i en kold tid hvor sne og slud pryder landskabet.

Kaffe er en super ting at kunne give til vores medlemmer. Det er en dejlig, social og hyggelig ting, især her i de kolde vintermåneder. Og så er det højkvalitetskaffe, som vores medlemmer får helt gratis,” fortæller Matias Døl Dalsgaard.