Arkiver

EventsNyheder

#ExpertNight: Funding for Startups

Onsdag den 4. februar kl 20.00 finder det fjerde #ExpertNight sted på Rocket Labs i København Nordvest. Denne gang er temaet funding for startups. Af Tina Søndergaard

Efter tre fantastiske #ExpertNights sidste år, er Elance og Steffen Hedebrandt nu tilbage med det fjerde arrangement i rækken, denne gang med et lovende panel, som skal diskutere emnet funding for startups.

Læs også Kings of scaling: We’re just salespeople #ExpertNight

Mød et veloplagt panel fra startupmiljøets hårde kerne

I panelet sidder Tine Thygesen, Founders House, Martin von Haller, Bird&Bird, Steffen W. Frølund, Bownty, Jesper Thyme, Eye4Talent og Steffen Thilsted, Birdback. Under kyndig styring af Steffen Hedebrandt fra Elance, skal panelet diskutere spørgsmål som, “hvad er dit startup værd?”, “Er bankerne venner eller fjender?”, “Hvad er en due Bownty_Logo_SFdilligence?” og “Hvorfor skal du bruge funding?”.

Steffen W. Frølund fra deal-platformen Bownty, har selv erfaring med at finde investering. I 2013 rejse de 6,6 millioner fra SEED Capital og Accelerace Invest, og nu er de igang med at finde investorer til næste funding-runde.

“Jeg er med på næste #ExpertNight for at øse ud af de erfaringer jeg har gjort mig med SEED runder. -Og så er Bownty lige nu midt i en serie A runde, så vi har en del at snakke om når emnet er funding,” fortæller Steffen Frølund, CEO for Bownty.

Læs også: Momondo fastholder stærk tilknytning til Danmark

Ærlig iværksætter øser ud af dyrtkøbt erfaring

En anden af paneldeltagerne, Jesper Thyme Rasmussen, har været igennem en lang rejse med sit startup, Eye4talent. I 2012 deltog Jesper i DRs program “Mit publikum”, hvor han blandt andet fortalte om sit liv som iværksætter med en 80 timers arbejdsuge, fra kontoret hjemme hos mor og far.Jesper Thyme Rasmussen

Han fortalte også om sin tvivl på om virksomheden kunne blive en succes, uden at Jesper Thyme kørte sig selv i sænk på vejen. Programmet endte med at ændre Jesper Thymes tilgang til at være iværksætter og hjalp ham med at finde en balance imellem arbejde og fritid.

I dag, over to år senere, kører Eye4Talent stadig, med Jesper Thyme i spidsen.

Læs også: #ExpertNight: PR for startups – takeaways

De hårde fakta

Det er gratis at deltage i #ExpertNight: Funding for Startups, men det er nødvendigt at tilmelde sig via dette link. Hvis du har et spørgsmål, som du gerne vil have panelet tager op, kan du tweete det til #ExpertNight.

Besøg Rocket Labs kontorfællesskabet til en paneldebat og en øl – onsdag den 4. februar!

Læs også: Rocket Labs udvider til 1300 m2 og inviterer på øl & bobler

Skriv et svar