Arkiver

Nyheder

CES 2015 var 3D printere, droner og wearables

Årets CES blev afholdt i forrige uge, og der var, som altid, gadgets til op over ørerne. Den danske iværksætter og organisator bag HELLO mobil konferencen, Søren H. R. H. Kragh, har skrevet lidt om hans oplevelse. Af Pia Ella Elmegård

Med overskriften “CES 2015 – MIT EGET OVERBLIK” udgav Søren H. Kragh et blogindlæg på LinkedIn tidligere på måneden, efter han havde deltaget på CES i Las Vegas. Søren Kragh har tidligere haft fingrene i projektet Product Alive, og været tilknyttet det danske startup Addwish som advisor.

Læs også: Addwish satser på online ønskesedler

Verdens største elektronik-show i Las Vegas

CES er verdens største konference for forbruger elektronik, Consumer Eletronics Show (CES), og det sker i bedste Las Vegas stil hvert år i januar.

Sidste år var danske Airtame nomineret til “Best Startup”, og endte med at stikke af med prisen for deres trådløse HDMI.

Læs også: Breaking: Airtame vinder prisen som årets startup på CES

Læs hvad Søren fik ud af hans tur på CES 2015:

Efter et besøg på dette års CES i Las Vegas, kan jeg mest af alt konstatere at de største stik var networking med relationer i branchen, og en generelt god tur til det Amerikanske.

Selve CES havde i følge mig ikke meget at tilbyde de cirka 160.000 besøgende.

Kort og godt var der ikke rigtigt noget at skrive hjem om, og lidt flabet kan det koges ned til dette:

Vi fik set endnu en selvkørende bil…Vi fik set at 3D “printere” nu også man printe mad og drikke. Du fylder bare “blækhusene” op med f.eks. mælk og bær – så har du en juice..

Vi fik også set nogle droner… Det nyeste er de droner der kan følge og filme dig..Måske en ide til skiferien…

Vi fik set VR-Gaming endnu engang – og ja det er ret cool at prøve, men nok ikke så nyt nyt nyt længere.

Årets største ting var Wearables

Altså ting du kan have på, som siger bib-bib. Googles briller var endnu en gang fremme, og det samme var en chip der kan sidde i en strømpe, og monitere dine løbevaner…

Det største for mig var nok smarte ure. Ikke at det er ret nyt heller, men jeg forstod nok hvornår de bryder igennem – hvis de gør. Det er ligesom med iPad’en. Ingen forstod hvad man skulle med sådan en tablet i sin tid, men så kom Apples salg i gang, og det stormede fremad.

Gør Apple det samme med deres iWatch, ja så vil det få en storhedstid, og give plads til mange andre smarte ure – som f.eks. dette års CES prisvinder fra Alcatel:

Se det originale indlæg på LinkedIn.

Skriv et svar